| Autor |
"Projektowanie i wykonywanie karbonu (carbon)" |
|
|
RedSkorpio
|
|
Wysłana - 27 kwiecień 2008 22:58 | zgłoś naruszenie regulaminu
Zapraszam wszytkich, którzy sa zainteresowani zleceniem wykonania róznych elementów z karbonu. Wykonujemy dokładne kopie elementów lub istnieje przemodelowanie wg własnego projektu i wykonanie elementu z karbonu lib włókien szkalnych.
kontak: uslugi_cad_cam@wp.pl
Piotr
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
mam pare pytan
1. ile za zrobienie projektu?
2. ile za maske? od powierzchni to sie liczy czy od stopnia zaawansowania?
|
|
RedSkorpio
|
|
Witam,
wykonaie elementu zalezy od powierzchni maski (ilość materiału) i pracochłonności wykonania maski i materiału.
Podaj mi o jaka maskę (od jakiego samochodu) chodzi, czy interesuję Cie z wszytkimi pukktami mocowania i jaki materiał. Czy projekt ma być z modyfikacja kształtu? Jesli tak to co ma byc zrobione? wówczas mógłbym podać cenę.
Pozdrawiam
Piotr
|
|
greku_806
|
|
|
| Wysłana - 28 kwiecień 2008 10:15 Usunięta przez greku_806 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
| Wysłana - 28 kwiecień 2008 13:33 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
RedSkorpio
|
|
Witam,
Punkty mocowania. Ponieważ można zrobic samo poszycie maski, a wzmocnienie pozostawić stalowe (wersja tańsza) lub wykonac poszycie z karbonu i wzpmocnienia po poszyciem łącznie z miejscami mocowania maski (zawiasy), mocowanie zamka i innych elementów maski
pozdrawiam
Piotr
|
|
greku_806
|
|
|
|
Piotrek, dostales maila ode mnie?
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
to ta tansza wersja ? hał macz?
na necie gotowe jakies maski do fur 2-3K pln
jak tutaj?
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
No ciekaw jestem-koleszka na mojej ulicy robi takie cuda więc będzie porównanie
|
|
|
RedSkorpio
|
|
Witam,
wykonanie jedej maski wg własnego projektu wynosi ok 6000,00 zł, jesli taka sama maskę chciałoby kilka osób wówczas cena była by mniejsza, ponieważ 60% ceny to forma do tej maski.
Pozdrawiam
Piotr