| Autor |
"Punto One - moj pierwszy wóz" |
|
|
smuk
|
|
Wysłana - 24 kwiecień 2010 22:09 | zgłoś naruszenie regulaminu
Przedstawiam wam mojego kropka - Fiat Punto I, 1.1 8V 55KM wersja SX 5D
Samochód z roku 1996, na wyposażeniu immo, el. przednie szyby, radio+CD a wkrótcę będzie lepsze audio , autoalarm, centralny zamek, Przebieg 119tys - udokumentowany. Po zakupie wymieniłem rozrząd,świece, przewody, czujnik położenia wału [newralgiczny punkt tego punta ) no i wszystkie płyny eksploatacyjne. Samochód dostał na lato nowe opony dunlop sp sport 2000 w rozmiarze 185/55R14 na alumkach które widać na zdjęciu. Samochód wyciąga licznikowe 150km/h Auto w stanie idealnym, zadbane z zewnątrz jak i w środku, bezwypadkowe, garażowane
Samochód ten jest wyjątkowy, może nie ze względu na markę, osiągi itp. a ze względu na to że jest to moje pierwsze auto a zarazem sam na nie zapracowałem dlatego staram się o nie dbać jak tylko potrafię
Można oceniać.

Zmieniony przez - smuk w dniu 2010-04-24 22:15:25
| |
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Nie wal w*****a daj więcej fotek.
|
|
|
smuk
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wygląda ok. Kolor wściekła wiśnia jak moja 1 astra.
Ważne że zapracowany własnymi rękami. Oby długo bezawaryjnie służył. I pamiętaj: "Jak się człowiek spieszy to się blacharz cieszy"
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2010-04-25 10:41:31
|
|
|
smuk
|
|
Dzieki za miłe słowa hehe ;D |
 |
|
|
|