| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M !" |
|
|
Ygor
|
|
troche przesadzata - poczatek byl kiepski - niestety niemcy zobaczyli na co maja ochote polacy i zaczeli ich gasic i niestety nasi dali sie zamknac na swojej polowie, gra ciagle w obronie musiala sie tak skonczyc ... mnie boli szczegolnie blad przy drugiej bramce. Wiedzialem ze niemcy sa duzo silniejsi a mimo to sie ludzilem jest mi smutno ale przegralismy z mocniejsza druzyna - wygral lepszy i to tyle , kilku naszych w ogole sie nie pokazywalo - trener dokonal zmian na lepsze i mam nadzieje ze wnioski zostaly wyciagniete i nastepne mecze beda wygladaly tak jak czesc drugiej polowy kiedy chlopaki walczyli
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2008-06-09 09:51:58
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2008-06-09 09:52:12 |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
chyba lepsza gra niz ta 2 lata temu 1:0
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Nam pozostaje znów ślepo wierzyć i ..... patrzeć jak nasi reprezentanci znów robia dobre miny do złej gdy i opowiadaja jak to chcieli a nie mogli i czego to im zabrakło i jaka to złość w nich nie drzemie teraz i że wierzą, ze maja pretensje przedewszystkim do siebie, nosz qrva, ja to sie zastanawiam czy oni ni maja w tv nagranych wywiadów z nimi pare lat temu i nie puszczają tych samych po kaźdym meczu bo pitolą to samo w kółko.
Szcun jedynie dla Rogera no i Boruca reszta nieudolnie tylko wybijała piłke przed siebie i czekała kiedy ta wróci a na to czekac długo nie musieli. Duuużo mniejsza jest różnica w umiejetościach piłkarzy macedoni do naszych niz naszych do niemców. Narazie jestesmy zdecydowanie najgorzej prezentujaca sie ekipą na imprezie. Smutne ale prawdziwe.
|
|
Ygor
|
|
no niestety niemcy sa trzecia druzyna swiata - my niestety w dalszym ciagu za europejska czolowka i to z pewnym odstepem ... smutne jest takze to ze mimo losowania relatywnie slabych grup nigdy nie mozemy byc pewni czegokolwiek i zawsze bawimy sie w matematyke - ciekawe co by bylo gdybysmy znalezli sie np w grupie C zamiast rumunii ...
p.s. shuttle popraw podpis pod avatarem bo to az w oczy boli
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2008-06-09 10:31:07 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
to może niech będzie golfista |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Ja mam dzis w koncu lajt. Odzwyczailem sie od pracy i te kilka dni roboty mnie juz prawie zabilo
Wszytsko mnie boli. Ale dzis sobie odpoczne i bedzie git.
|
|
|
Ygor
|
|
echa jak ja wam zazdroszcze .. .a ja po prqacy mecze ten dyplom i nawet teraz siedzac w pracy mam troche luzniej to siedze nad tym gownem i wyglada na to ze nigdy tego nie skoncze ....  |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Ja wróce na kwadrat i idę spać... niech sie wali i pali mnie to nie interesuje.
Wieczorem jade na warsztat zrobic porzadek z linką i za klime musze się wziąćź bo kij mnie strzela
Zmieniony przez - AliBabus w dniu 2008-06-09 13:03:22