| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. II" |
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
| Wysłana - 25 listopad 2008 12:07 Usunięta przez AliBabus za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
buehehe
Ygor na moje drążki gumy itd, wlasnie sie zabieram u siebie za zamawianie tego wszystkiego, koncowki drazkow, gumy stabilizatora, silent wahaczy, do tego biore uszczelke pod ssący bo wydaje mi sie ze lapie lewe powietrze i ma wyjsc z 180zł? wymienie sobie sam, starczy na lata, no i mam problemy z gwintem z UK hrr, nie wiadomo czy moge placic visą ktora jest tam zarejestrowana a ja jestem tu, że niby wałem zalatuje
a Ty tego nie rób skoro sprzedajesz fure
edit: jak wsadziłem przewody w oplocie to są minimalnie dluzsze i tez mi przycierały, ale Ty nic nie robiles, stawiam na gumy stab
Zmieniony przez - zaborek w dniu 2008-11-25 12:12:33
|
|
Ygor
|
| Wysłana - 25 listopad 2008 12:11 Usunięta przez Ygor za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
Ygor
|
|
no wlasnie nie bede - koncowki drazkow i silentblocki wymieniane byly zaraz po zakupie ... a nie to byly laczniki stabilizatora ... a koni nie robi jakichs zestawow dla renowek ? kupujesz przez ebay i paypal ? |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
w nowej megane są głośniki z przodu 100mm
kupuje z [http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=1499]
2450 zł w PL
Zmieniony przez - zaborek w dniu 2008-11-25 12:14:54
|
|
Ygor
|
|
moze jakies super sprawne ze nie musza byc wieksze ... chooj jak nie przestanie skrzypiec , moze podjade na jakis kanal i jak nie bedzie to zagrazac bezpieczenstwu to klade na to ...  |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
no nic znikam do roboty
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
| Wysłana - 25 listopad 2008 12:28 Usunięta przez AliBabus za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
Ygor
|
| Wysłana - 25 listopad 2008 12:38 Usunięta przez Ygor za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|