| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. II" |
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
ktorego bierzesz?
edit: a jak jest z turbo w cifie? ciezko? łatwo? robią ludzie? jakie efekty?
Zmieniony przez - zaborek w dniu 2008-11-22 12:42:57
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
koorwaa,
widziałem takiego na lajfie w UK pośród krzaków itd u kogoś w ogródku:
[http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1596530]
na project car cos wspanialego, na gangstera bym go zrobił
|
|
Ygor
|
|
turbo ? nie weim jak w innych markach ale chyba wielkich problemow nie ma - nie slyszalem zeby sie jakos specjalnie sypaly - wiadomo trzeba do tego podchodzic ostroznie i z glowa bo jak przesadzisz to kazdy silnik ci moze wybuchnac ... pisalem ostatnio ze byl na sprzedaz civic ok 500 KM z 1.8 za 45 do kupienia a potem brat tego kolezki sprzedawal niemal identyczne auto, w tej chwili zaba tajpes ale koles chyba zgupial bo chce 68 tysiecy za auto ktorym jezdzil sporo niewystrojonym i wychodzilo mu jakies 230 chyba a powinno jakies 320 - jakie by nie bylo cena smieszna. a jezeli chodzi o takie bardziej przyziemne auta to ludzie robia turbo i im to smiga , na sofcie tez... pare silnikow sie wysralo ale to glownie za sprawa uzytkownikow - jeden np pozbawil sie jednego tloka i uszkodzil cylinder bo testowal vmax na nie wystrojonym silniku ... kompresory podobno fajnie sie sprawdzaja w type-r VII gen , kiedys byl w vti VI gen JRSC , teraz znowu sie taki buduje - ta ostatnia opcja mnie ciekawi bo to podobno fajna opcja bo silnik idzie od dolu ... |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
no to OK
zastanawiam sie czy wtedy mi nie wywaliło tego węża z paliwem przez regulator ciśnienia paliwa
|
|
greku_806
|
|
|
|
Renia, ja mam znajomego mechanika ktory mi wymieni poza kolejka, dzisiaj czekalem 5 minut i 20 minut zmienial
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|