| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. III" |
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Sanki nade mna
|
|
|
persil89
|
|
Proszek
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
to nie jest kobieta tylko ciućmok w berecie oj na 3 straone dopiero sie zalapalem weekend byl dosc meczacy , tak jak dzisiejszy poranek , autobus mi uciekl , a potem tak sie w nim zmulilem ze szok ... dobrze ze chociaz muzyke mialem ze soba ... powinienem dzisiaj zadzwonic do blacharza ale mi sie nie chce ... kase sie oszczedza isniegiem martwic sie nie musze ... |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Poniedziałek sie dobiero zaczął i już mnie wqrvił tak ze mam dosyc reszty dnia. Rano wstałem ogólnie mam taką chrypę ze mówić nie moge, katar, rano wstałem potłukłem pokrywę od rondla od kompletu, zapomniałem komórki i wsztysko mnie wqrvia w arbaicie kupe roboty ale nie wiem czy lachy nie położe i wszystkiego na jutro nie przerzucę z zrobie tylę i ilę będe musiał i kij.
Zmieniony przez - AliBabus w dniu 2009-02-23 09:29:58
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Jaki spokój...war, war, fuck the system
Nawet mi sie swojego nastroju nie chce zmjniać, jak ktos mi w drogę dziś wejdzie to bedzie żałował.
Katolickie Zrzeszenie Kartingowsców
Zmieniony przez - AliBabus w dniu 2009-02-23 09:42:35
|
|
Ygor
|
|
widze ze ktos tu systemu slucha ... no ja wlasnie juz przed chwila kogos zyebalem mmimo ze nie musialem ... nie wiem czy to pomoze ale jakos tak samo wyszlo ... bez kitu ile mozna po kims poprawiac ...
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-02-23 09:45:17 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
kiedys sluchalem wiecej , teraz jak mnie napadnie glownie ... ostatnio w samochodzie mialem plyte to sobie posluchalem ... tylko tez czesc lubie bardzo , czesc nie , pierwsza plyte kiedys sobie nagralem i calej nigdy nie przesluchalem bo byla dla mnie jakas taka srednia , natomiast toxicity , stole this album sa spoko , tej osttatniej czy tam przedostatniej calej chyba nie sluchalem (mesmerise) ja to lubie rocka ogolnie , ale tylko niektore kapele , i niektore kawalki - dzisiaj np w autobusie radiohead sluchalem ... |
 |
|