| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. III" |
|
|
kwiatula16
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
bo chce EK4 ... tylko jeszcze mam troche za malo piniedzy , ale bede kombinowal najwyzej , jak cos sie juz trafi ... poza tym wiadomo , rzadki towar ... wlasnie ide dolac oleju , i sam troszke pokatuje , wczoraj zlapalem sie z gosciem co mial kupete (d16y7) i mimo teoretycznie 15 koni wiecej szlismy rowno ...
jeszcze wczoraj koles w kangoo mnie rozbawil - jechalem z jablonnej , ladne rowne 3 pasy , i widzialem ze rznie tego biedaka do konca (z laska jechal , ja z Gosiakiem) , stanelismy na swiatlach i slysze ze tam troszke go gazuje , ale sobie mysle nie bede na pelnej kurvie ruszal bo tylko sobie wstydu narobie - zobacze czy on wytnie no i wycial - ja ruszylem normalnie wiec mnie na wejsciu o pol dlugosci wyprzedzil , tylko pewnie nie wiedzial ze ja dwojke moge wrzucic przy 7 tysiacach - to jest najlepsze - koles wrzuca juz dwojke a ty jeszcze ciagniesz tysiac dwa i go w tym czasie wyprzedzasz szkoda tylko ze tak wolno jezdzi to marne 1.4
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-03-07 19:26:50 |
 |
|
|
|
kwiatula16
|
|
kurva myslalem juz ze w TDI będziesz inwestował... ufff |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
(przeczytaj wyzej). nie no stary , przed 40-stką nie planuję jeszcze mnie nie pogielo  |
 |
|
|
|
kwiatula16
|
|
no to git.
Jak kupisz to co zamierzasz tooo jakies filmy muszą tu się znaleźć!
Obowiązkowo.
Aaa co do skilowania to się na pasach kiedyś starłęm z e46 w kombi.
Tyle że to diesel był, ale przy 5 osobach na pokładzie poszliśmy łeb w łeb. Radocha na maxa!  |
 |
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
|
|