| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. III" |
|
|
Ygor
|
|
ojej ... kurcze to jakie reno musze miec zebys mnie pokochala ? czy po prostu zaden samochod nie zniweluje niecheci jaka do mnie zywisz po tej szmondzie ? |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
zabor ph 5.5 no wlasnie wydawalo mi sie ze keirownica od meganki 2 ?
dobra , zabor , gosiak , powiedzcie mi prosze co wy widzicie w tych autach - tak na serio i bez zlosliwosci ?
kurka , 31 koła i jeszcze do rejestracji ... 11 letni samochod ...
[http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8028193]
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-03-13 09:56:20 |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
Okaru
|
|
Fosia
|
|
A ja powiem Ci tak - coś sobie ubzdurałeś i tak Ci kochanie zostało to wszystko |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
nie ubzdurales tylko kiedys pragnelas bardzo tego auta ... dobrze ze zabor jest zajety to mi ciebie nie odbije na fure
skoro nie palasz to po co ladowac w niego tyle hajsu ? czyli chcesz mi powiedziec ze to co powoduje ze powiedzmy lubisz ten samochod to jego wyglad ? (ty masz wersje po lifcie ? ) oj nie oplaca , a jak doladujesz jeszcze to bedzie sie oplacac ? a tak bys mial cabrio i bazowo mocniejsza wersje , i unikat ... |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
zartujesz sobie chyba ? a mialem napisac cos odnosnie cifa , wiec tak , jeszcze mu sie nie jezdzi na 18 poniewaz auto nie ma silnika , okazalo sie ze zakupiony swap mial cylindry w ksztalcie elipsy plus cos tam jeszcze wiec silnik poszedl do kapitalnego remontu ... nie podobaja mi sie w nim neony i cala masa festynu , ale to ile pracy i hajsu zostalo wlozone w auto zasluguje na jakis szacunek , tym bardziej ze dopoki nie odpali tego calego swiecacego gowna to auto nie jest takie ostatnie ... noi CA jest jakies wypasione ... gwizdki za 1700 chyba tam siedza i moje radio
a cos takiego jak przyjemnosc z jazdy , satysfakcja - nie dostarcza ci to auto takich uczuc ?
jak skoncze robic zamowienie , musze posprzatac biurko bo syf juz niemilosierny tu panuje , a potem podskocze do chlopaka na myjnie zeby mi dal aktywna piane do tapicerki , zapach do srodka zeby smrod pasrty polerskiej wygonic wreszcie i moze plyn do felg ...
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-03-13 10:32:54 |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
|