| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. IV" |
|
|
greku_806
|
|
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
ueeeee nie umie jezdzic na rowerze ;)
zabor jezeli mowisz ze 2500 to duzo to zobacz kontroferte ze znanego garazu tuningujacego hondy :
Witam
Koszt takiego remontu (wyjecie, rozlozenie, pomiar, zlozenie i wlozenie) silnika to 2500pln. Do tego dochodza koszty szlifow typu: szlif cylindrow 400, zabielenie bloku 150, zabielenie glowicy 150, wymiana uszczelniaczy 200, oraz oczywiscie koszty czesci i materialow eksploatacyjnych.
Koszty uszczelniaczy oem to 192pln lub supertecha 250pln, koszt pierscieni oem - 700pln.
Pozdrawiam |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
to nie na rowerze
blacha mi sciegno rozerwala
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
w srode ide do ortopedy, w gips juz mi razcej nie wsadza, ale w stabilizator albo orteze to na bank
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
no zeby szlifowac cylindry chyba trzeba tylko czy to jest konieczne ?ao co chodzi z tym zabielaniem ? |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
na moje to zwykła jazda papierem ściernym tych róznych elementów, chyba że na maszynach to robią
cylindry recznie to nie musza wyciagac silnika
edit: wsadziłem drugiego amora i teraz to wyglada sensownie, nie moga na 0mm ustawić bo podpora sprezyny trze o koło, wiec mam teraz -21mm, aczkolwiek coś jest nie halo, jako że wymianiałem wszysto ciezko powiedziec, ale coś w kolumnie, chyba ta poduszka amortyzatora jest zła, musze przelozyc starą i obadać jednak
Zmieniony przez - zaborek w dniu 2009-05-18 22:14:53
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|