| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. IV" |
|
|
persil89
|
|
Proszek
|
|
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
lewa reka, jak mnie spotkasz to sie przywitaj chociaz
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
juz sie orientowalem remont w postaci pierscieni i uszczelniaczy w jednym miejscu to 2,5 K jeszcze sie dowiem gdzie indziej moze bedzie konkurencyjnie
wymiana znaczy się, kupujesz rozrząda, wszystkie płyny, pierścienie i uszczelniacze, uszczelki wszystkie (ssący, głowica), planowanie głowicy od razu można zrobić o sensowną wartość jezeli masz gdzieś potwierdzenie że coś da,
do tego jakieś polerki denek tłoków, polerke wszystkie co sie da (wydech ssący itd)
u mnie biora za głowice 60 zł jak zawieziesz, a jak zostawisz fure to 500 zł, do tego reszta itd, to 1500 max powinines im dać za samą robocizne
|
|
Ygor
|
|
zabor 2,5 to z czesciami jest ...
wiesz co jezeli kupie to bede sie zastanawial czy nie pojezdzic troche az sie troche odlozy wiecej i od razu moze tloki zmienic co by kompreche podbic ... ale to odlegle plany , najpierw musze miec auto , potem pogadac ze specjaliysta i bedzie decyzja ...
poza tym nie zapominaj ze w wwa wszystko dorzej
poza tym nie ma sensu zdejmowac samemu glowicy skoro pierscienie tez do wymiany - to bym musial na lawecie holowac poza tym nie mam warunkow na zdejmowanie gloicy
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-05-18 10:07:44 |
 |
|