| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. VIII" |
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Mam go rok i zapitala ze mną wszędzie a sporo fizycznie tyram po godzinach, na przykład jak rozrabiałem nocą na balkonie klej do glazury wiertarą to trzymałem go cały czas w wiadrze, żeby mi doświetlał bo konsystencji nie widziałem i nie wiedziałem ile wody dolać Później slajder musiał troche tego kleju przemielić ale dał radę.
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
eee tam dajcie spokoj z tym staniem , rano jak jade do roboty , to postoje doslownie chwile na moscie poniatowskiego, i doslownie minut kilka na jerozolimskkich - ale to ruchomy dosc plynny korek wiec jestem wyluzowany- a pamietajcie ze jade dookoła przez centrum miasta zeby goske zawiezc, wracajac tez stoje na jednym skrzyzowaniu jakies 3 swiatla , to wszystko ... do autobusu w zyciu - wole sie rowerem napocic i nameczyc ale do autobusu wsiadam tylko w ostatecznosci , nienawidze sqrwysynow i tez jezdza jak chvvje - nawet jak siedze w srodku to sie na sqrwiela wqrwiam
spoko , od czasu do czasu sa swieta albo wakacje sloiki wyjezdzaja i wtedy jest luz wqrwia mnie natomiast glupota i bezczelnosc ale to chyba wszedzie tak jest |
 |
|
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
chyba jak kazdego (głupota w****ia) sek tylko w tym ze kazdy ja pojmuje po swojemu.....
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
no z pruszkowem to roznie bywa bo sporo ludzi stamtad rano dojezdza ... my jak wracalismy z SNB przez łowicz to jechaliśmy przez ożarów ... ale tam tez korki , wiekszosc tras wlot/wylot jest stanowczo za waskich jak na tak duze miasto z taka ilością słoików, dlatego ja nie zamierzam wyprowadzac sie pod Warszawe ...
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-09-08 14:16:07 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|