| Autor |
"Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. VIII" |
|
|
Ygor
|
|
mam nowa gre - driver : san fransisko , ależ będę pędził  |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Dowiadywałem się Renia, bez fury nie da rady, gość się cyka, że to jakiś przekręt i chce zobaczyć, mówi, że jak auto mimo wszystko technicznie daję rade to nie powinno być problemu.
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
troche ciemno rano było jak wychodziłem hmmm idzie jesień?
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
teraz jest moja ulubiona pora roku i moja ulubiona pogoda - troche wieje , duzo chmur a nie jest jeszcze zimno ...
dzisiaj jade sobie do robty i nagle srru i huk cos mi walnelo gdzies na styku slupka i przedniej szyby - katem oka wygladalo jak kamien wielkoci duzego kasztana zatrzymalem sie, rozgladam sie , z jednej strony dzialki , z drugiej domy z wysokimi plotami - nikogo w zasiegu wzroku , pomyslalem ze mogl to byc kasztan ale za mocno walnelo poza tym zerknalem na drzewa pod ktorymi jechalem i to nie byly kasztany ... na szczescie szkod poki co nie zauwazylem |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
to samo pomyslalem , dodajac do tego predkosc ... *** tam umyje i zobacze jak nie ma szkod to nie ma czym sie przejmowac
bo jesien jest zayebista
kurde opuscilbym jeszcze troche samochod - chyba z wrazen estetycznych nie jestem w 100% zadowolony, ale bardziejsze obnizenie to tyle dodatkowych problemow ...
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2011-09-20 10:58:53 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
ja wiem ... tutaj tez duzo nie jest zrobione - po prostu wiecej okazji sie trafiło, lampy to byla koniecznosc i dostalem na gwiazdke , dokladka tez prezent, felga wiadomo ze musi byc i zawieszenia tez brakowalo, tylna burta korodowala i dostalem dobre odszkodowanie , audio to juz zaczalem kompletowac przy poprzednim cifie - ten obecny nie jest jakos mega porobiony, delikatnie a z gustem - tak sobie powtarzam  |
 |
|
|
|
ziemon
|
|
siema chłopaki
chciałam dziś rano wyjść zza kierownicy i pobić kolesia z busa
albo przesadzam z kawą, albo potrzebuję iść na długi i wykańczający trening
ale mi podniósł ciśnienie