ok to na głośniki chce wydac 200 zł na wzmachor tez 200 zł chce cos z allegro kupic, ale niezbyt sie znam na sprzecie audio. chce aby w samochodzie był dobry efekt basu i ogólnie zeby całość dobrze grała!! z góry dzieki!:)
dusza86
Wysłana - 25 sierpień 2008 13:36 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt4 regulaminu forum.
akurat hifonics, crunch, powerbass to dobre firmy. Za mała kasę robią już bardzo porządny sprzęt który początkującemu przyniesie wiele radości i satysfakcji
A jezeli chodzi o ten zestaw z twojego linka to nie wierze ze gra on "lepiej" od np. Dimensiona EL-6 Comp (podobna cena) - Slyszales ten zestaw? Marka to marka - ja nie wierze w signaty i inne chinskie reklamowki - jest conajmniej kilka zestawow, ktore graja o niebo lepiej i profesjonalniej (w cenie do 400pln) od jakis Signatow - no ale co kto lubi
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2008-08-26 15:45:08
Chce kupić głośniki do samochodu
[allegro.pl/item413216752_glosnik_alphard_cw_802_cx_mega_bass_fv.html]
nie wiem jaki wzmacniacz pasował by do nich.
Chce kupić jakiś z allegro do 200 zł.
Poradźcie Mi !:)
Tak z ciekawosci - czy to nie jest glosnik stricte basowy ? czy po zamontowaniu go bedzie w ogole slychac cos z muzyki czy sam bas - czy to w ogole zagra bez jakichs gwizdkow ? Ja sie nie znam za bardzo ale on ma male pasmo przenoszenia - do 4 kHz ...
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-08-27 20:49:28