FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 694 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Radia Blaupunkt 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Radia Blaupunkt"   

glomi
 Wysłana - 9 marzec 2008 22:06        | zgłoś naruszenie regulaminu

Szukam niedrogiego radia samochodowego z bluetooth'em w cenie do 400zl. na allegro jest dostepna cala masa sprzetu noname i tylko kilka markowych w tej cenie. Zwrócilem uwage na radia Blaupunkta. Ciekawym posunieciem jest brak odtwarzacza CD ale głębiej się zastanawiajac nie potrzebuje go majac wbudowany bluetooth. Wiec pytam tylko czy blaupunkt zasługuje na uwage, A konkretnie te modele:

SD27 Sydney
[http://www.megadeal.pl/product_info.php?info=p1475]

Melbourne SD27
[http://www.megadeal.pl/product_info.php?info=p1474]

London MP37
[http://www.caraudioexpert.pl/radia-samochodowe-z-cd/blaupunkt-london-mp37]

i jeszcze jedno pytanie czy radia blaupunkta maja w zestawie mikrofon, jeśli tak to czy jest on wbudowany w radio czy doczepiany na kabelku.

serekkox
PZAA
 Wysłana - 9 marzec 2008 22:12      [zgłoszenie naruszenia]

Pierwszy raz widze radio ktore nie odtwarza plyt tylko przez bluetooth. Nie na czasie jestem widze.

Ja bym bral normlanie z obluga CD bo nigdy nic nie wiadomo.

Co do mikrofonu to nie spotkalem sie zeby radio mialo wbudowany a tym bardziej doczepiany.

Jezeli chodzi o stosunek cena/fukcje to tylko blapupunkt

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-03-09 22:13:08

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

glomi
 Wysłana - 9 marzec 2008 22:27      [zgłoszenie naruszenia]

Czytam specyfikacje radyjek które podałem i bluetooth w tych wszystkich modelach jest dostepny za pomocą "opcjonalnego adaptera" którego cena wynosi ok 300 zl :-/ . możecie polecic jakies markowe radio z bluetooth z mikrofonem w zestawie. Chodzi mi o cos takiego tylko w markowej obudowie:

[allegro.pl/item320143636_nowe_dalco_cd_7616_bluetooth_usb_sd_mmc.html]

Sero~ Widzialem ze ludziom czesto polecasz radia kenwooda. Widzialem kilka modeli w dosyc atrakcyjnej cenie obslugujacych blue~ czy podobnie jak w przypadku blaupunkt'a do wszystkich modeli potrzebny jest adapter?

[allegro.pl/item319097204_kenwood_kdc_w3537a_mp3_ipod_bluetooth_wyprzedaz.html]

Zmieniony przez - glomi w dniu 2008-03-09 22:32:06

serekkox
PZAA
 Wysłana - 9 marzec 2008 22:59      [zgłoszenie naruszenia]

Przyznam sie ze nie wiem jak to jest z tymi adapterami. Poczytam troche i jutro dam znac co i jak.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

glomi
 Wysłana - 10 marzec 2008 17:05       [zgłoszenie naruszenia]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Radia Blaupunkt

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL