Czesc wam.
Jestem nowym uzytkownikiem tego forum dlatego prosze o wyrozumialosc dla mnie na poczatek mojej kariery ;)
Przejde do rzeczy, a mianowicie posiadam 700-800zl na poczatek, zeby wydac na radio + glosniki:) Prosze Was, zebyscie cos mi doradzili w granicach mojego budzetu. Za kazda pomoc dzieki
ostatnio szukałem radia do samochodu i natknałem sie na Sony bt2500 (wiem że sony idze bardziej na ilość niż jakość zale pozytywnie sie zaskoczylem) radio gra naprawde świetnie porównywalem z kolegą który ma jakieś najtansze radio alpine i jak na mój gust sony wypadał dużo lepiej pozatym muzyki można słuchać z cd/mp3 i przesyłając ją bezpośrednio z telefonu przez Bluetooth. co do głośników jeżeli byż znalazł coś co można podłączyć bezpośrednio pod radio daj znać bo jeztem na etapie doposażania radia pozdrawiam i mam nadzieje że pomogłem.
serekkox wygluszone drzwi mam, bo mialem juz audio zamontowane ale takie wiesz slabe:) A odtwarzacz chce wlasnie pod ipoad ewentualnie bluetooth co o tym sony co kolega wyzej podal powiesz?
Nie ufam sony