FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 374 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Radio, itd. 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Radio, itd."   

ProC
 Wysłana - 6 kwiecień 2008 19:25        | zgłoś naruszenie regulaminu

Czesc wam.
Jestem nowym uzytkownikiem tego forum dlatego prosze o wyrozumialosc dla mnie na poczatek mojej kariery ;)

Przejde do rzeczy, a mianowicie posiadam 700-800zl na poczatek, zeby wydac na radio + glosniki:) Prosze Was, zebyscie cos mi doradzili w granicach mojego budzetu. Za kazda pomoc dzieki

Tak sie zastanawialem nad tym

[allegro.pl/item338002824_alpine_ida_x300_x300_sklep_f_vat_wysylka_gratis.html]

Bo moge miec za 500zl i wtedy 200-300zl na glosniki. Co myslicie o moim pomysle?

Zmieniony przez - ProC w dniu 2008-04-06 19:40:29

serekkox
PZAA
 Wysłana - 7 kwiecień 2008 11:13      [zgłoszenie naruszenia]

Witam Cie.

Na poczatek polecam lekture tego dzialu to doiwesz sie mniej wiecej co i jak.

Zeby wymienic glosniki w drzwiach to trzeba je wygluszyc bo nowe glosniki bez wygluszenia beda grac jak fabryczne.

A to radio nie ma czytnika plyt CD. Jest ono przystosowane do pracy z zewnetrznymi urzadzeniami iPod itp.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

glomi
 Wysłana - 7 kwiecień 2008 18:11      [zgłoszenie naruszenia]

ostatnio szukałem radia do samochodu i natknałem sie na Sony bt2500 (wiem że sony idze bardziej na ilość niż jakość zale pozytywnie sie zaskoczylem) radio gra naprawde świetnie porównywalem z kolegą który ma jakieś najtansze radio alpine i jak na mój gust sony wypadał dużo lepiej pozatym muzyki można słuchać z cd/mp3 i przesyłając ją bezpośrednio z telefonu przez Bluetooth. co do głośników jeżeli byż znalazł coś co można podłączyć bezpośrednio pod radio daj znać bo jeztem na etapie doposażania radia pozdrawiam i mam nadzieje że pomogłem.

ProC
 Wysłana - 7 kwiecień 2008 18:19      [zgłoszenie naruszenia]

serekkox wygluszone drzwi mam, bo mialem juz audio zamontowane ale takie wiesz slabe:) A odtwarzacz chce wlasnie pod ipoad ewentualnie bluetooth co o tym sony co kolega wyzej podal powiesz?

serekkox
PZAA
 Wysłana - 8 kwiecień 2008 01:31       [zgłoszenie naruszenia]

Nie ufam sony

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -
[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Radio, itd.

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL