| Autor |
"Radio do 1000zł...może jakieś prpozycje..." |
|
|
hpnx7300
|
|
Wysłana - 10 sierpień 2008 15:31 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam...
Szukam właśnie takiego radia dla mojego autka, musi mieć ono wejście na automatycznie wysuwaną antene, najlepiej jakby było one czarne...reszte pozostawiam wam...
P.S.
Z tyłu auta mam zamontowane fabryczne dwa niskotonowe głośniki, z których jeden niestety zaczął już "charczeć" dlatego też prosiłbym o doradzenie w wyborze nowych głośników, cene tak gdzieś myśle w granicach 500zł...pozdro i z góry dzięki za wszystkie odpowiedzi...
Zmieniony przez - hpnx7300 w dniu 2008-08-10 15:42:45
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
radio nowe czy uzywane?
glosniki rozumiem ze nowe, 13 czy 16 cm? tweetery do tego tez czy jak?
|
|
hpnx7300
|
|
Radio raczej nowe, głośniki raczej w sumie nie wiem jeszcze jaki rozmiar, a jak bym zmienił głośniki to póle też musze wymieniać, czy nowe wejdą na miejsce starych...?
P.S.
Nie, twity już mam, chodzi mi głównie o dwa bassowe na tył autka...
Zmieniony przez - hpnx7300 w dniu 2008-08-10 20:32:51 |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
hpnx7300
|
|
Sory może nie wyraziłem się jasno, serek chodzi mi o to czy jak zmnienie głośniki to będe musiał także wymienić półke, w której one są zamontowane...
P.S.
Radio będzie grać z dobrym sprzętem, to narazie początek... |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
hpnx7300
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Jeżeli głośnik wejdą z otwory po poprzednich to nie widzę sensu kupowania nowej polki.
Chodź kupiłbym nowa i w ogóle nie wstawiał tam głośników
Lepiej kupić dobry zestaw na przód.
Niestety z zakupem suba wiąże się też zakup wzmacniacza.
 |
|
|
|
hpnx7300
|
|
Aha no tak, a jeżeli bym się zdecydował na suba, to jakiego byś mi polecił i z jakim wzmacniaczem do niego, cena mniej więcej 1500zł...byłaby ok... |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Jeżeli chodzi o wybór suba to musisz podać rodzaj muzyki jaki słuchasz bo bez tego ani rusz.
Szybka muzyka, wolna
I jaki typ auta.
 |
|
|
|
hpnx7300
|
|
Słucham raczej techno, muzyki klubowej ogólnie najwięcej, typ samochodu to sedan... |
 |
|