Witam, interesowałby mnie powyższy samochód. Prosiłbym o napisanie jego wad oraz zalet.
Chodzi o roczniki 95-97 mniej więcej, gdyż kwota jaką dysponuję to ok 7 tys.
Pozdrawiam
Witaj,
Nie miałem przyjemności uzytkowania takiego auta , ale widze ze nikt nie opisuje wiec podsune ci material ktory powinien pomoc - pod spodem sa wypowiedzi uzytkownikow wiec moze znajdziesz cos dla siebie :
jest tez dzial modele z opisami poszczegolnych modeli , poza tym widze ze jest tam troche informacji.
Dodam jeszcze od siebie że sam kiedys takiego chcialem (jest tanszy niz moje a prawie tak samo fajny ) ale jak popytalem kilku ludzi to opinie byly raczej negatywne - kolega z pracy ktory pracowal w serwisie samochodowym i ogolnie ogarnia bardziej niz ja , stwierdzil ze mechanicy nie chetnie sie brali do tych aut. Znowu kiedy szukałem opini w internecie wielu twierdzilo ze to mit ( tak samo jak drogie czesci do hondy) - cale to zamieszanie spowodowalo ze zrezygnowalem z auta - ale wiadomo im wiecej opinii poczytasz tym wiecej bedziesz wiedzial ...
kup hondę. przy odsprzedaży gorzej u rovera. U rovera rynek zamienników nie jest aż tak bardzo nasycony niż u hondy