FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 2802 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Rover 214. Za i przeciw... 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Rover 214. Za i przeciw..."   

kwiatula16
 Wysłana - 24 sierpień 2008 18:27        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, interesowałby mnie powyższy samochód. Prosiłbym o napisanie jego wad oraz zalet.
Chodzi o roczniki 95-97 mniej więcej, gdyż kwota jaką dysponuję to ok 7 tys.
Pozdrawiam

Ygor
 Wysłana - 26 sierpień 2008 08:48      [zgłoszenie naruszenia]

Witaj,
Nie miałem przyjemności uzytkowania takiego auta , ale widze ze nikt nie opisuje wiec podsune ci material ktory powinien pomoc - pod spodem sa wypowiedzi uzytkownikow wiec moze znajdziesz cos dla siebie :

[http://www.roverki.pl/article.php?sid=408]

jest tez dzial modele z opisami poszczegolnych modeli , poza tym widze ze jest tam troche informacji.

Dodam jeszcze od siebie że sam kiedys takiego chcialem (jest tanszy niz moje a prawie tak samo fajny ) ale jak popytalem kilku ludzi to opinie byly raczej negatywne - kolega z pracy ktory pracowal w serwisie samochodowym i ogolnie ogarnia bardziej niz ja , stwierdzil ze mechanicy nie chetnie sie brali do tych aut. Znowu kiedy szukałem opini w internecie wielu twierdzilo ze to mit ( tak samo jak drogie czesci do hondy) - cale to zamieszanie spowodowalo ze zrezygnowalem z auta - ale wiadomo im wiecej opinii poczytasz tym wiecej bedziesz wiedzial ...

kwiatula16
 Wysłana - 26 sierpień 2008 16:01      [zgłoszenie naruszenia]

Dzieki Ygor
Opinie różne w necie krążą.
Jedne pozytywne drugie negatywne.

FARINELLI
 Wysłana - 27 sierpień 2008 00:33       [zgłoszenie naruszenia]

kup hondę. przy odsprzedaży gorzej u rovera. U rovera rynek zamienników nie jest aż tak bardzo nasycony niż u hondy

sprzedam nowe amortyzatory tył Monroe Renault 19, Toyota Corolla, Ford Festiva/Mazda 121-przód, Sachs-BmwE24/E

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Rover 214. Za i przeciw...

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL