| Autor |
"Rover 400" |
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wysłana - 3 czerwiec 2008 18:07 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mogłby mi ktos napisac cos o tym autku.
Chodzi glownie o silniki benzynowe.
Awaryjnosc ceny czesci.
Takie info by mnie interesowalo.
Za 7k mozna juz kupic z klima i skora jasna
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
To taki niby civic angielka ale z tego co wiem to za duzo z cifem nie ma aż tak bardzo wspólnego, silniki chyba inne prócz diesli.
Ja bym sie bał tego kupic jakoś
|
|
Ygor
|
|
ten diesel co wkladali do hond to byla produkcja rovera - honda swoj pierwszy silnik diesla zrobila bodajze w 2003 roku 2.2 i-ctdi
Ja sie zastanmawialem nad roverem 214i - kumpel stanowczo odradzal bo mowil ze jak pracowal w serwisie to sporo sie psuly i nikt nie chcial tego robic |
 |
|
|
|
shuttle
|
|
Wlasnie technologicznie to to samo co civic, ale cos w tym jest ze nie sa tak bezawaryjne jak hondy. Roznica w jakosci montazu mechanizmow itp jest niestety na niekozysc rovera.
Sam niewiem dlaczego tak jest... |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
jezeli bylyby to roznice w montazu to byloby to co najmniej dziwne bo to ta sama fabryka ;) |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
w tym samym kraju byly skladane na tych samych podzespolach?
|
|
Ygor
|
|
w kraju na bank co do fabryki nie jestem do konca pewien a podzespoly czesc sie pokrywala (pasowaly na zmiane) ale czy producent ten sam to nie wiem.
The Rover 400 (later the Rover 45) is a small family car produced by the British automaker Rover from 1990 to 2005. The car was developed during Rover's collaboration with Honda, and all generations of the car were derived from re-developed Honda chassis, first the Honda Concerto and later the Honda Civic.
z fabryka to chyba sciema bo rovera nie robia w swindon
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2008-06-04 11:22:06 |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
[http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C5402570]
Fajowy rover
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2008-06-04 11:39:48
|
|
|
Ygor
|
|
panie ! skora bez klimy ? toz to dramat bedzie, poza tym spojrz sobie w oczy i sprobuj powiedziec ze ten samochod jest fajny ;) |
 |
|