FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 594 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Nowości, premiery, prototypy
Seat Ibiza 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Seat Ibiza"   

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 7 kwiecień 2008 08:13        | zgłoś naruszenie regulaminu

Seat zaprezentował kolejna odsłonę swojego auta klasy B - Ibizę. Auto zbudowane jest na nowej płycie podłogowej VAG-a, która zwiększa poziom komfortu i bezpieczeństwa. Silniki dostępne będą 3 benzyniaki i trzy diesle:
-1,2 70KM
-1,4 85 KM
-1,6 105KM
-1,4 TDI 80KM
-1,9 TDI 90 KM
-1,9 TDI 105 KM.
Jeśli chodzi o stylistykę auta IMHO bardzo ładna klasyczna bryła z zarysowanymi wyraźnie liniami, nadającymi nowoczesny wygląd, co prowadzi do funkcjonalności i wygody połączonej z wyglądem zgodnym z obowiązującymi trendami, co zapewnił stylista pracujący do tej pory m.in. w lamborghini. Dla niektórych bryła auta, może wydać się zbyt klasyczna jednak dla mnie pozostanie przy tradycji i nie poddanie się bryle "jajka". Z nowinek model ten posiada mnóstwo nowych rozwiązań elektronicznych, które wqurviają tylko człowieka, meczą ucho i oko i jak dal mnie to przerost formy nad treścią i wpędzenie kierowcy w nerwicę.

Zmieniony przez - AliBabus w dniu 2008-04-07 08:15:58

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

serekkox
PZAA
 Wysłana - 7 kwiecień 2008 11:10      [zgłoszenie naruszenia]

Seat Ibiza mi sie zawsze podobal ale ten ma minusa za wnetrze ktore jest okropne szczegolnie zegary i kierownica.

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

everr
 Wysłana - 7 kwiecień 2008 18:07      [zgłoszenie naruszenia]

kierownica gowniana ale zegary imho za***iste

i super wyglada zewnatrz bo ten co obecnie jest sprzedawany wyglada jak... ogolnie lepiej nie komentowac. brzydal jak dla mnie

[moto.ifd.pl/Części_samochodowe_-_Nowe-t2537.html]

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 8 kwiecień 2008 07:40       [zgłoszenie naruszenia]

Jak na segment B to kawał auta ta ibiza, fajera faktycznie trochę im nie wyszła ale zegary - śliczne słoje, jednak cały kształt deski wyszedł im przecietnie - jedna wielka płaska decha z jakimiś natłoczeniami.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Seat Ibiza

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL