| Autor |
"Serkowa astra sie psuje" |
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wysłana - 8 grudzień 2007 13:28 | zgłoś naruszenie regulaminu
Mam nastepujacy problem.
Jakis czas temu wjechalem z duza szybkoscia w wielka dziure . Wtedy zaczelo mi znosic samochod na prawa strone. Po zmianie opon na zimowe zaczelo znosic samochod na lewo.
W jezdzie po miescie mi po nie przeszkadza ale po osattniej drodze do wawy sie przerazilem. Powyzej 100km\h smierc w oczach. Ni dalo sie jechac. Ledwo dawalem rade utrzymac kierownice w rekach.
Bylem wczoraj u mechanika zeby mi ustawil zbieznosc. Zajrzal i stwierzil ze jest ok. Kazal mi jechac na stacje kontroli pojazdow i sprawdzic amory. Okazalo sie ze jest ok. Ze stacji wyslali mnie do wulkanizacji zeby zamienili mi przednie opony miejscami. Teraz spowrotem sciaga mi fure na prawa strone i to hardcorowo. Treaz jak jade prosto to mam skrecona kierownice w lewo
Poradzcie czego mam sie doszukiwac. Jaka moze byc przyczyna.
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
| Wysłana - 8 grudzień 2007 15:40 Usunięta przez greku_806 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Ja bym koła wzrzucił na wywarzanie, tam wszystko wyskoczy jak na talerzu, tez jak wybałem sie w diurę raz felgi sobie pokrzywiłem, ale w Twoim przypadku to mi wyglada, że struktura opony poszła sie yebac skoro taki hardcore jest albo mogły też obciążniki powylatywać i dlatego sciąga jak raz mojemu ojcu. Ja bym tu poszukał przyczyny najpierw .
|
|
shuttle
|
|
jak zmieniałes to tylko opony czy całe koła?
może felga uszkodzona? |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Felgi sa ok. Same opony zmienialem. Kola byly wywazane przy zmienianu opon wiec sa ok.
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
| Wysłana - 8 grudzień 2007 19:12 Usunięta przez serekkox za naruszenie Pkt4 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
Serek ****
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Jade dzis do salonu opla. Wiem ze zaplace duzo ale przynajmniej usunal problem.
Bylem u kilku mechanikow i kazdy rozklada rece. Kola byly wywazane przy zmianie opon bo wpadnieciu w dziure.
Sam nie mam pojecia
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
Wiem ze zaplace duzo ale przynajmniej usunal problem.
good luck kazde ASO to lole
|
|
OkoZordona
|
|
Kisiel
|
|
ejze!! pracowalem w ASO trzy miechy!
... dobra masz racje
citroeny bo przy nich robilem. to najbardziej z***ane samochody jakie jezdza po naszych ulicach. mowie o elektryce bo przy tym glownie robilem.