Chlopacy
Wrocilem do swojego dawnego zestawu u-dimension el 6 i wczoraj po zamontowaniu lewego glosnika wszytsko bylo ok a dzisiaj w drodze do pracy co jakis czas zaczyna trzeszczec i przerywa co to moze byc ? zwrotka jest pod kolumna kierwonicza jakies 30 cm od skrzynki bezpiecznikow, przewody ida dosc blisko niej czy to od tego ? w sumie to zainstalowalem to dosc prowizorycznie narazie bo nie mialem czasu a jade w trase - kable skrecone i zaizolowane tasma...jak zaczyna sie zacinac to przestaje grac i woofer i tweeter wiec to pewnie cos przy zwrotce - kable do niej przykrecone troche wystaja i moze jak trzesie autem to sie gdzies mostkuja... nie wiem juz sam
Przerywa jedna strona czy 2
Jaki masz patent na wcisniecie grubego kabla pradowego w otwor we wzmaku ktory ma fchvj mniejsza srednice niz kabel - wejscie nie pasuje pod zaden konektor mi znany - okroic kabel tak aby zmniejszyl srednice i po skręceniu pasowal w otwor czy sa jakies specjalne konektory ?
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2009-06-08 12:35:25
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2009-06-08 12:36:26
Ja kroje i zmniejszam