FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 198 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
Spora przerwa 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Spora przerwa"   

yaru89
 Wysłana - 26 kwiecień 2009 18:24        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, nie wiem czy się tu pisze o takich rzeczach jak nie to wywalcie ten temat ;p

Prawo jazdy zdałem 10.11.08 od tamtej pory jeździłem autem 3 razy i to zaraz po zdaniu, potem długo długo nic i tak jakby jakoś straciłem tą pewność siebie gdy pomyśle ze mam gdzieś jechać zaraz a na drodze jakoś sobie jednak radze. Myślałem o tym żeby wziąć z 3-4 godziny na "L" w celu przypomnienia sobie pewnych rzeczy. Pytanie jest takie czy zna ktoś dobrego instruktora w krk, i czy podczas jazdy można zdjąć z dachu znak "L" zeby inni uczestnicy drogi traktowali mnie jak zwykły samochód.

serekkox
PZAA
 Wysłana - 26 kwiecień 2009 18:28      [zgłoszenie naruszenia]

Z krk nie jestem to nie pomogę. O zdjęciu "L" z dachu możesz zapomnieć.

Nie masz kogoś znajomego z samochodem który by Ci go użyczył gdzieś na bocznej drodze

Po co płacić

Zmieniony przez - serekkox w dniu 2009-04-26 18:28:51

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

yaru89
 Wysłana - 27 kwiecień 2009 16:05       [zgłoszenie naruszenia]

chodzi mi oto żeby na mieście pojeździć z naszymi nie kulturalnymi kierowcami :+)
a o zdjęciu "L" dlaczego mogę zapomnieć ? prawo jazdy posiadam więc może nie będzie aż taki problem z tym, chociaż nie wiem do końca jak z tym jest właśnie.

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Spora przerwa

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL