| Autor |
"Sugestie" |
|
|
VidaL
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
Wysłana - 9 maj 2007 16:44 | zgłoś naruszenie regulaminu
Generalnie chcę w jakiś interesujący sposób poprowadzić ten dział. Zdaję sobie sprawę z tego, iż nie będzie to najbardziej okupowany i popularny temat. Chciałbym żeby się jakoś rozwinął, ale bezsensem będzie jeśli tylko ja tutaj będę pisał i coś próbował podziałać. Tam samo mijać się będzie z celem jeśli teraz założę na siłę 100 tematów.
Zapraszam wszystkich do udzielania się. W tym temacie proszę o swoje sugestie, propozycje tematów, co zmienić o czym napisać i generalnie tego typu merytoryczno-administracyjne sprawy.
Póki dział się nie rozwinie, a mam nadzieję, że to jednak nastąpi temat tutaj będzie.
Z góry wielkie dzięki.
| |
|
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
trzeba poprostu sciagac ludzi, jedyna rada poki co.
|
|
|
MAJSTER16
|
|
trroche puchy tu masz vid...
|
|
VidaL
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
Mam nadzieję, że ludzie się znajdą. Mam już trochę pomysłów na tematy, ale tak jak pisałem nie chcę tego robić byle jak, na zasadzie, żeby sztucznie czymś zapełnić ten dział.
Najwyżej dział się nie rozwinie i zostanie skasowany. Sam przecież go nie napędzę. |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
zacznij pisac te tematy, ludzie do pustego dzialu tez sie jakos specjalnie nie garna.
|
|
|
MAJSTER16
|
| Wysłana - 9 maj 2007 21:13 Usunięta przez MAJSTER16 za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
QUANTO
|
|
|
|
|
Mercedrech
|
|
Hmmm. Dużo ludzi zaglądających w tego typu działy szuka porady jak coś zrobić w swoim samochodzie np. ja . Teraz szukam w necie w jaki sposób mogę wygłuszyć swojego dziadka w środku. Taki temat może sie przydać. A następny może być o klasykach gdzie wszyscy opisują swoje auta albo w jakich stadiach renowacji są swoje auta. Następnie przyda się temat o linkach do różnych stron z czesciami do oldtimerów.
Zmieniony przez - Mercedrech w dniu 2007-05-10 18:57:21 |
 |
|
|
|
VidaL
|
|
ZASŁUŻONY
|
|
musisz dac tu jakies interesujace tematy