| Autor |
"SuperGlue na lakierze" |
|
|
DiscoBoy
|
|
Wysłana - 5 październik 2008 19:07 | zgłoś naruszenie regulaminu
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
No to chłopie patent wymysliłem, za bardzo nie mam pomysłu, raczej w reakcje nie wszedł z lakierem tylko pozostaje dylemat teraz jak usunąć klej, żeby nie ryszyć lakieru, moze jakoś delikatnie papierem sciernym drobnym powoli delikatnie spiłowywać lakier jak dojdziesz do lakieru i wszystko spiłujesz tempo i może cos z tego wyjdzie ale tylko teoretyzuje bez zadnego doswiadczenia w tym temacie.
|
|
DiscoBoy
|
|
Tempo jest zbyt delikatna - zobacze co wyjdzie jak pojade polerka katowa na pascie G-3...Dzisiaj rano az balem sie patrzec jak to wyglada ale nie jest zle z 2m nic nie widac dopiero z bliska da sie to wylapac przypomina to pozostalosci po naklejce ktora ktos probowal oderwac po 10 latach na sloncu i mrozie  |
 |
|
|
|
DiscoBoy
|
|
dubel...
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2008-10-06 11:11:48
Ale przynajmniej mam upragniony ori srebrny emblemat VW a nie ten czarny ktory z czarnym lakierem i lampami Hella Black Magic sprawial ze auto bylo zbyt mafijne
Zmieniony przez - DiscoBoy w dniu 2008-10-06 11:13:37 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Ogólnie to nie zdiw się że przy któryms trzaśnięciu klapą znaczek odpadnie, superglut nie jest elastyczny, jakies wibracje itp. sprawiają że peka i tyle. Tasma montażówka spowodowała by żeby było po problemie koszt ok. 5zł.
|
|
Ygor
|
|
no slaby to byl pomysl - ty lepiej zamiast przyklejac znaczki ktore zaraz zgubisz zrobilbys temat o samochodzie zebysmy zobaczyli tego gangsterskiego furacza  |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
DiscoBoy
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Neo3
|
|
szukaj pasty polerskiej gruboziarnistej
|
|
FARINELLI
|
|
nie czyść tego samo odejdzie, pokruszy sie po tygodniu.