| Autor |
"Superszybkie BMW!" |
|
|
renegat44
|
|
S8-R1
|
|
Ale oco ci chodzi o tej godzinie?
|
|
|
Bestiaa
|
|
V10, 5 litrów, ponad 500 koni, pomyślmy... o tak, można się zachwycać jak cholera
No tak szczególnie jak ma się ładne wgniecenie na masce po drzewku i właściciela w szpitalu coś pięknego...
Zmieniony przez - Bestiaa w dniu 2008-09-07 13:14:41 |
 |
|
|
|
PHaSeR
|
|
jezdzij rowerem, jak nim w cos przypier.olisz to nie bedziesz sie musial martwic o wgniecenia i szpital |
 |
|
|
|
Bestiaa
|
|
Boje sie o innych jak by cie to interesowało.
Kolega mojego brata zginął właśnie przez takiego szpanera na bmw, ale oczywiście temu kto spowodował ten wypadek się nic nie stało... a szkoda
No cóż głupota ludzka nie zna granic |
 |
|
|
|
Ygor
|
|
Bestiaa , nie mozesz winic wszystkich kierowcow BMW za cale zlo - tak samo na drzewie moze skonczyc kierowca Hondy, Mercedesa, Skody VW, tak samo idioci i lanserzy zdarzaja sie w tych wszystkich markach i powiem szczerze jak widze "stuningowanego" civica a w srodku gosica ktory wyglada jakby byl przecpany mial 15 lat i muza napiaprza na maksa to jest mi za niego troche wstyd ze przyczynia sie do tworzenia takiego stereotypu, ale przede wszystkim budzi to we mnie lekka pogarda - co on mozgu nie ma ? Trzeba pamietac ze sa kierowcy i kierowcy - w kazdym aucie. Niestety BMW przez kilku lepkow stalo sie w polsce marka dosc konrtrwersyjna - do tego typu ze artykul o m5 (wg mnie piekne auto) na ktore nie stac takich lanserow przeradza sie w dyskusje o tym ze jazda BMW to wstyd. Powiem szczerze ze na mnie to tez pietno odcisnelo - dopoki nie bede mial 30-40 lat to na pewno nie kupie BMW tylko dlatego zeby nie byc jak oni - wiem ze to moze niskie przejmowac sie osadami ale sam jak widze takich gosci to wydaje osad i sam nie chce byc osadzany imo ze pewnie i tak jestem (mlody latajacy w hondzie ). Kiedys dostalem w swoje rece (nawet kilka razy) E60 530xD - na trasie siekierkowskiej za***iscie wwgniata w fotel - i chcialem sprawdzic jak to ruwsza z miejsca z jedynki to czekalem az bedzie puste skrzyzowanie bo wiedzialem ze jak rusze z piskiem (wiem ze to 4x4 ale odczucia powodowaly ze moglem sie spodziewac wszystkiego) to kto tylko mnie zobaczy pomysli ze gowniarz wzial auto od ojca i szpanuje. Nie wiem czy doczekam momentu kiedy ten stereotyp padnie rowniez w mojej glowie ... |
 |
|
|
|
Leandro
|
|
|