Chce kupic radio, tylko zeby spelnilo moje skromne wymagania musi miec 1 bajer: chowany, el. obracany panel ktorego nie trzeba wyciagac.
Widzialem takie cos i stwierdzilem ze to zaje.fajny pomysl i byloby swietnie gdybym nie musial nosic tego futeralu. Wiem ze to droga zabawa, bo jest takie jedno w cenie ok 250 euro, ale nie wiem jak szukac, jak ten bajerek sie moze nazywac :/ . Oczywiscie szukam najtanszej opcji z mozliwych nie patrzac nawet na reszte parametrow, bo radia z polki wyzszej niz 500 zl maja wszystko czego potrzebuje.
No ten pierwszy jest nawet ok, tylko ze jakis starawy i nie pisze nic o tym czy panel robi za zaslepke, czy tylko odjezdza przy wkladaniu plyty. Drugie radyjko ma to czego chce ale wyglada na maksa wiesniacko i jest to topowy model ale chyba sprzed 10 lat, brak chociazby podstawowej obslugi MP3 - no chyba juz wiadomo ze odpada.
Ogolnie zrobilem maly research i znalazlem to czego chce - JVC produkuje radia serii Kameleon, ktore maja taka funkcje jaka mi sie ubzdurala.
[http://www.allegro.pl/item217735611_jvc_kd_sh1000_kd_sh_1000.html]. Mocno podejrzana aukcja z zanizona cena, ale chodzi tylko o pogladowy przyklad. Sa tez starsze serie, czasem pojawiaja sie na aukcji, ale uzywki mnie zabardzo nie interesuja.
Rozejrze sie jeszcze za Kenwoodami.
nie no ok ale nastepnym razem sprecyzuj swoją wypowiedz i napisz jaki przedział cenowy CIebie interesuje...
i jakie masz wymagania co do radia czy ma czytac płyty winylowe, kasesty, mp3 albo jpeg...
napewno łatwiej bedzie nam Ci pomóc...