| Autor |
"Tesco otworzyło stacje beznzynową %-)" |
|
|
mm2006
|
|
Wysłana - 25 październik 2008 13:39 | zgłoś naruszenie regulaminu
Nie wiem jak w innych miastach, ale na Kapelance w Krakowie już stoi nowo wybudowana stacja i kusi wszystkich niskimi cenami. Czekam aż ktoś się pochwali o jakości paliwa (jak będzie taka sama jak na Carrefour to ----> )
| |
|
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
w UK tesco ma wszystko, ubezpieczenia OC nawet
ale jak z jakoscia to nie wiem
|
|
FARINELLI
|
|
ja tankuje w stacji auchan. płace z reguły 40gr mniej za litr.jakość nie budzi zastrzeżeń. W polsce wszyscy biorą paliwo z orlenu lub raf gdańskiej. A to jakiej jest jakości to zalezy od własciciela stacji. 2km od auchan jest stacja tesco co prada droższe paliwo o ok 3gr na litrze z auchan ale nie słyszałem żeby ktoś narzekał. przynajmniej w warszawie
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
a ja glownie neste - kiedys jezdzilem na jeta , ale mam kawalek i jakos mi sie znudzilo - a na neste czasem jest promocja ze przy placeniu karta dodatkowe 5 gr mniej - kiedys mi obroty zafalowaly zaraz po tankowaniu , ale auto stalo na niezlej pochylni wiec zrzucam na to - albo przepustnica lub krokowy sie syfia ... |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
kiedys mi obroty zafalowaly zaraz po tankowaniu
taa, mi tez, ale od tamtego czasu wymieniłem pół auta i dalej to samo
|
|
Ygor
|
|
to przestan lac opalowy  |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
raczej rzepakowy
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
| Wysłana - 29 październik 2008 10:21 Usunięta przez Ygor za naruszenie Pkt1 regulaminu forum. | [zgłoszenie naruszenia] |
| |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
bueehehe
3.79 za 95 na lukoilu dzisiaj