| Autor |
"Tuba/Soo.. i piec :)" |
|
|
Cyber_89x
|
|
Wysłana - 15 maj 2009 14:53 | zgłoś naruszenie regulaminu
siemka panowie mam do dyspozycji niewielki budzet 600zl moze troszke wiecej noi szukam pieca i cos do bagaznika :)
slucham hh, techno ogolnei wszystkiego po trochu
Radio Kenwood mp7028
# CD player with built-in amplifier (22 watts RMS/50 peak x 4 channels)
# detachable, motorized, fold-down face with fluorescent display
# plays CDs, CD-Rs, CD-RWs, including discs loaded with MP3s, WMAs, and AAC files (copy-protected iTunes files will not play)
# Graphic Motion Analyzer displays vehicle performance specs
# System Q Sound Control
# System E's crossovers
# Installer Memory recalls audio settings
# XM and SIRIUS Satellite Radio-ready (you can add satellite radio for under $100, plus subscription)
# HD Radio-ready (available in select areas, improves AM//FM reception and sound quality)
# compatible with Kenwood iPod control interface
# CD changer controls
# auxiliary input
# 4-volt front, rear, and subwoofer preamp outputs
# dual-zone audio control sends different signals to the front and rear speaker and preamp outputs
# CR-2 tuner
# 18 FM/6 AM presets
# wireless remote
# clock
# frequency response: 10-20,000 Hz
# CD signal-to-noise ratio: 105 dB
# FM sensitivity: 9.3 dBf
Nie wiem czy jesy wyjscie na tube , bo zawsze widzialem ze to taka koncowka jak antena gruba czarna a u mnie jest tylko taka jedna do fm a reszta to czińcze;p hehe
Z przodu glosniki seryjne z vectry b siedza beda na sopran itd a skrzynia na bass dobrze mysle?
[allegro.pl/item630127449_jbl_gto_1204_bp_jbl_gto_2060.html]
[allegro.pl/item635639001_jl_audio_15w0_prawdziwy_rodzyn.html]
takie cos mi sie podoba ale ja sie na tym nie znam gdybym mial sam wybierac to wlasnie to no coz ale licze na wasze porady panowie :) opinie itd
Zmieniony przez - Cyber_89x w dniu 2009-05-15 15:23:30
| |
|
 |
|
|
|
Cyber_89x
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
Cyber_89x
|
|
vectra sedan
JBL zawsze myslalem ze to konkret firma ;p
a jakich firm patrzec sprzet piec i skrzynia
nie zda egazimu ta 15 ;p to co bys zaproponowal |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
Cyber_89x
|
|
hehe serek... to mozliwe lecz ;p jak bede pracowal hehe ;pp
sluchaj ja tsm nie znam sie jakich firm to kupowac kumpel ma w audi tube jbl [allegro.pl/item634551952_tuba_basowa_firmy_jbl_1000w_polecam.html]
do tego jakis wzmak ma za 200zł a nawet dobrze to gra jedzie to z daleka bass nap.;p w srodku efekt juz gorszy wiadomo za taka kase ;p
mysle ze moze zrobic tak ze najpierw kupic piec a pozniej skrzynie/tube
jesli chodzi o wzmak to jakiej firmy i ile zeby mial mocy 4 kanalowy kupowac?:)
|
 |
|
|
|
Cyber_89x
|
|
bylem dzis z norauto
i byla tam tuba taka jak wyzej link dalem
oraz skrzynia alpine reszta jakis tani chlam no i skrzynia magnata poprosilem gosc podlanczylmi ta alpinke do wzmaka no i tak sobie to gralo napewno duzo lepiej od tuby jbl bo ja tez cykalem skrzynia 500zł a na allegro [allegro.pl/item629064970_alpine_sbe_1243bp_mega_nowosc_mega_bas_i_wyglad.html]
ogolnie to polatam po sklepach potestuje pare sprzetow i co mowice ze z bass=reflexem brac i koniecznie 12?
ten wzmak co podlanczal to lanzar jakis za 300zl byl ale sprzedawca nie wiem ile na nim podkrecil ale malutko czuje
Zmieniony przez - Cyber_89x w dniu 2009-05-17 19:44:50 |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Zapytaj na elektroda.pl
Ja nie potrafię zrobić sprzętu żeby grał za 600zł bo koszt kabli do wzmaka to już 200zł
Zmieniony przez - serekkox w dniu 2009-05-18 17:33:17
 |
|
|
|
Cyber_89x
|
|
serek powiedzmy tak mam 600zl na sama skrzynie, tube bez wzmaka i kabli to kupie pozniej
:) szukamy cos do 600zl zeby gralo muza jak mowilem hh, techno glownie
i jaka jest Twoja oponie co to tej tuby jbl w stosunku do alpinki skrzyni
Zmieniony przez - Cyber_89x w dniu 2009-05-18 18:24:38 |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
Cyber_89x
|
|
[allegro.pl/item630127449_jbl_gto_1204_bp_jbl_gto_2060.html]
[http://www.lumarc.pl/jbl-gto-1204-br-p-751.html]
jednak biore to glosnik 12;p tak jak polecal serek... potrzena mi dobra do tego jeszcze piec podobno pod blaupunktem to niezle gra ..
uzywke moze na za 400zl wyrwac taka skrzynie a nowa gdzies 500zl zarowno jedna jak i druga.
Czy ktos moze mi powiedziec jak bedzie roznica w odsluchu pierwszej i drugiej opcji skrzyni?
i piec jaki konkretnie;d
stwierdzilem ze nie wyloze pozniej znow 600zł na piec ;D wiec lepiej ta opcje wybrac chyba;d
Zmieniony przez - Cyber_89x w dniu 2009-05-22 20:01:58 |
 |
|