witam. kupiłem auto opel vectra 2.2 gts z 2002 roku.
Chce zarejesrtowac je na tate i wyliczyli mi oc i ac na 3000tys zł. da sie cos zrobic zeby taniej ubezpieczyć je? tato moj ma tylko 10% zniżki
Ja mam juz rok OC to teraz doszlo mi 10% znizek ale to dalej 1000zł.
Nie wiem gdzie mieszkasz ,ale musisz znaleźć usiebie oddział tworu o nazwie "MotoBank" (zapewne wyszukasz taki oddział na stronce [http://www.motobank.pl/] ) Twór ten skupia w sobie oferty większości firm ubezpieczeniowych dostępnych na Polskim rynku łącznie z okresowymi promocjami.Jak już wyszukasz ich sobie to udajesz sie do oddziału bądz poprostu dzwonisz donich i podajesz swoje warunki ubezpieczeniowe i czekasz chwile ..........a po chwili (ZA DARMO!!!) dostajesz info gdzie (w odniesieniu do warunków które podałeś) znajdziesz w danej chwili najtańsze ubezpieczenie!
Wtedy możesz podpisać z tą firmą umowę przez ten moto bank beż żadnych dodatkowych opłat lub udać sie bezpośrednio do tej firmy którą ci wynajdą i tam podpisać umowę
Patent sprawdzony w 100 procentach