FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 181 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Na luzie
Upomiec sie o swoje? 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Upomiec sie o swoje?"   

Bazz78
 Wysłana - 14 luty 2010 14:00        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.
Otóż sprawa wygląda tak kupiłem samochód który padł mi po tygodniu odwiedził 2 mechaników którzy wzruszyli ramionami nic nie zrobili. No i trzeci mechanik postanowił to sprawdzić jakoś udało mu się naprawić(wyniosło mnie to 500zl 250 części i 250 robota) ale tylko na noc postawił zła diagnozę no i usterka wróciła jak i samochód następnego dnia do warszatu. ***al sie z tym samochodem z 3 miesiące wkoncu postanowiłem go zezłomować no i oczywiście jak go oddawałem(do mechanika) to był chodzie słabo ale jeździł jak go chciałem odebrać to w ogóle nawet nie chciał odpalić dobra dałem mu tydzień na doprowadzenie go do stanu wcześniejszego(piatek). W poniedziałek do mnie dzwoni mówi ze ma kupca za to samo co na złomie dają powiedziałem okej przyjechałem dogadałem się z gościem na troszkę większa cenę samochód sprzedany... ale pozostała pewna niejasność co do usługi za która zapłaciłem mu wcześniej(doszlo to do mnie juz jak bylem w domu) i teraz pytanie do was co wy byscie zrobili na moim miejscu jechać do niego i powiedzieć ze musi oddać kasę czy olać to po prostu??? Mi się wydaje ze powinien oddać bo z usługi się nie wywiązał nie naprawił a kasę wziął fakt ze poświecił nad nim troche(max 2h) czasu ale samochód wciąż nie był na chodzie.
Dodam tylko ze mechanik jawnie walił w****a co do tego przetrzymania samochodu 3 miechy np nie odbieral tel itp itd.

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 15 luty 2010 11:26      [zgłoszenie naruszenia]

Pomeczyć ucho zawsze możesz, nie spróbujesz to się nie dowiesz jakieś tam szanse sa ale marne

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

greku_806
Doctor RR
 Wysłana - 15 luty 2010 23:44      [zgłoszenie naruszenia]

Bazz Ty to masz same problemy z tym autem

Live to Ride
Ride to Live ©®

Bazz78
 Wysłana - 15 luty 2010 23:58       [zgłoszenie naruszenia]

dawno i nie prawda
wszystko załatwione
ps nie z samochodem tylko z mechanikiem