| Autor |
"VW Passat B5 fl" |
|
|
SSszymon
|
|
Wysłana - 5 grudzień 2010 16:09 | zgłoś naruszenie regulaminu
Kolejny Passat w mojej skromnej kolekcji
1,9 TDI 130 KM
210 000 km
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania ;)
Zdjęcia jeszcze z komisu, nie zrobiłem nowych bo nie mam czym a telefonem to bez sensu.
| |
|
 |
|
|
|
SSszymon
|
|
|
|
|
SSszymon
|
|
|
|
|
SSszymon
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
|
|
|
SSszymon
|
|
Problem w tym, że potrzebowałem auta na gwałt, nie dałem rady znaleźć porządnej Vectry w pośpiechu. Znalazłem i owszem - dzień po kupnie Passata.
Rok 2001, dałem 19 900 zł, mało, więc zostało mi z 8000 zł które będę mógł do niego z czasem włożyć  |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Ja wczoraj akurat byłem u wuja, wchodze i patrze garaż pusty. Pytam sie ciotki, gdzie maja passata. A ta mówi że był u mechanika tan mu powiedział, że w najbliższym czasie trzeba będzie włożyć w gablote 3 tysiące i pojechał zaprowadzić go zieńciowi, żeby gdzieś go opyerdolił
|
|
greku_806
|
|
|
|
Wujas ma takiego paska. Ostatnio padla mu turbina. -1000zl do portfela . Zawiecha tez mu sie czesto sypie
|
|
|
SSszymon
|
|
Witam wszystkich zawiedzionych moim zakupem ;P
Chciałem się 'pochwalić', Passat sprawuje się doskonale, turbina śmiga aż miło (ale dbam o nią), jedyne co zrobiłem od zakupu to wymiana tarcz i klocków, płyny + filtry, za jakiś czas do zrobienia łożysko prawego przedniego koła. Z mojego doświadczenia przy kupowaniu samochodów trzeba mieć po prostu farta. Zawieszenie cichutkie i bez luzów do tej pory.
Pozdrawiam |
 |
|