panowie zna sie kto moze na mechanice tu mianowicie.....jest takie cos co zauważyłem.....auto nie ma zadnych problemów na kompie nic nie pokazuje ale temperatura silnik wchodzi na 90 stopni i po chwili spada i nie wskazuje nic jezdze wszytsko jest ok ale czasami wejdzie na 90 i spadnie nie wiem czy chłodica powinna chodzic non stop czy kiedy sie właczyc......nie wiem co jest nie tak moze sama kontrolka sie ***ie lub termostat jak to jest ???
nowe kapcie
R18 225 40
jak wam sie podoba??
czekam na xenon i koncze zabawe
zrobilem oswiezanie lakieru....tzn dokladne umycie i polerka maszynowo.......hehehe
Zmieniony przez - AliBabus w dniu 2010-01-04 11:47:04
jak tu ludzie opony łyse maja....jest snieg jest katastrofa nikt ale naprawde nikt w dublinie nie jezdzie zadne autobusy.....czasami taxówki oraz polacy ktorzy maja to w dupie i na kazdym zakrecie hampel i jazda heheh
snieg na widokówkach widzieli......
a najlpesze ze maja moze z dwa pojazdy do odsniezania dróg wiec nawet nic nie sypia na dzien dzisiejszy jest okolo 5cm lodu na ulicy.......ale jakos wypadków tak nie widac bo inni ludzie tu sa!! to nie polska tu sie jezdzi spokojnie
a najlepsze że tam ludzie nie krzyczą pewnie ze zima zaskoczyła drogowców