Prezentuje swój dupowóz jest to vectra wyprodukowana w X 1998, pierwsza rejstracja '99, sprowadzona z holandi silnik 2,0DTL 82KM, prócz silnika z ciekawych rzeczy ma klime, abs, centralę z pilota, wspomaganie, airbag i coś jeszcze pewnie by sie znalazło
82 kuce wydają się niby małą mocą ale powiem wam, że spokojnie wystarcza, gdyż wysoka moc jest dostępna juz przy niskich obrotach jak to w turbodieslach, jak sie turbina załączy to idzie, aż miło, dobre zmiany biegów i 170km/h sie pokazuje sprawnie na zegarze później już sie kończy doładowanie na piatce . 100 konna wiele lepiej się nie zbiera .
Oczywiście, między Łowiczem a Kutnem, kiedys jeździłem na dyskoteke pod Kutno, na witonie ale to troche z innej strony pewnie kojarzysz ale to inna bajka
spoko furacz - ile to kosztowało mozna spytać ? ogolnie samochod dyskretny ale powiedzialbym ze calkiem elegancki (moze klasa nie wysoka ale jakos te auta uwazam za calkiem spoko furki) jakies felgi beda jeszcze ?
Auto naprawde wygodne, ciężko miał bym sie przesiąść teraz w coś mniejszego.
Z opłatami mnie wyszła 14K w styczniu br.
Nad felgami cały czas sie zastanawiam, czy inwestowac w to auto czy lepiej do tej kasy dorzucić coś później i zmienic na coś znów nowszego. Jesli juz to myślałem nad jakimiś salonowymi 15"
no wlasnie to jest fajne w tych autach - placisz a niewiele a sporo dostajesz i pewnie podlokietnik masz z tymi felgami torzeczywiscie - jezeli juz kupisz oryginalne to potem srednio oddzielnie odsprzedawac tym bardziej ze szalu nie robia. niech ci sie dobrze sprawuje
Ja mam rozstaw śrub 4*100 w nowszych autach klasy średniej jest z regóły 5*100, później w vectry wsadzali piasty na 5 śrób. Więc felg sobie nie zostawie bo i co z nimi zrobię póxniej, piast wszystkich to juz sie w ogóle nie opłaca wymieniać, jak te laki zedre do zimy na stalówki wrzucę zimę a na wiosne kupie jakieś używki z oponami i będzie