Wiatam oto moja viki :
Na feldze 16 oponka 215 profil 40
Wyposazenie slabe ale zmieni sie hehe
Silnik 1.6
Radyjko Kenwood mp7028 z animacja polecam glosniki jeszcze nie zmieniane i nie trzeszcza nawet jeszcze za bardzo spienieze sie to zmienie na helix 62.1
Auto 130 przebieg z Niemiec ogolnie to jechalem po a4 a wrocilem viki z przyczyn takich ze ojciec wybral to auto no i nie mialem nic do gadania zawiedziony bylem ale trzbea jezdzic tym co jesy.
Ogolnie fajnie sie jezdzi gdyby wieksyz motor i cynkowane blachy to calkiem byloby dobrze
Viki ma wielowachaczowe zawieszenie?
W planach przyciemnie szyb oraz xenon
Zmieniony przez - Cyber_89x w dniu 2009-05-07 16:59:36
spoko loko , rzeczywiscie silnik moglby byc mocniejszy , szkoda ze klimy nie ma , ale na tych felgach prezentuje sie calkiem ciekawie , jadac po a4 tez bym byl zawiedziony , ale coz ... zycie
p.s. czy ja dobrze widze ze parkujesz przy szambie ?
zgadza sie powiem ci ze na tym profilu opon dziura w nadkolu jest dosc spora , nie wiem jak sie zapatrujesz na rozne tuningi ale troszke sie prosi o delikatne obnizenie ... ta a4 sie nie przejmuj dozbierasz troche kasy i za rok dwa bedziesz mial wymarzone audi
krotsze sprezyny i najlepiej amory rowniez krotsze , same sprezyny to wersja budzetowa , z amorami sporo drozsza ale za to pewniejsza i bezpieczniejsza dla auta ...