FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 207 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Problemy z samochodem
Wawa klima serwis 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Wawa klima serwis"   

kabasik
 Wysłana - 3 czerwiec 2011 15:57        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam, szukam odpowiedniego serwisu do klimy w swoim mieście, czyli Warszawie. Ostatnie korzystanie z klimatyzacji było nie najprzyjemniejsze w szczególności dla nos, wiecie gdzie można rzecz jasna tanio odgrzybić klimatyzacje?

Ygor
 Wysłana - 3 czerwiec 2011 17:19      [zgłoszenie naruszenia]

ja bylem kiedys odgrzybiac w serwisie u zbiegu walbrzyskiej i dominikanskiej (na przeciwko cmentarza) i tam za sprawdzenie szczelnosci nabicie i odgrzybienie zaplacilem 220 ale to bylo w 2007 :) grunt ze nie smierdzialo przez prawie dwa lata

teraz zdaje sie ze w Feuvert jest jakas promocja na klime ale ja bym nie zostawil fury w takiej sieciowce ...

nattyk
 Wysłana - 7 czerwiec 2011 14:43      [zgłoszenie naruszenia]

Raczej częsty problem, miałem to samo, podejchałem do serwisu [http://www.perfectclima.pl] i była to przyjemna wizyta. Odgrzybili przy okazji nabili i sprawdzili wszystko, opłata też recjonalna.

faciak
 Wysłana - 6 maj 2012 23:03       [zgłoszenie naruszenia]

Przyłącze się do pochwał PerfectClimy, bo serwis faktycznie spoko. Z nabiciem klimy poradzili sobie raz dwa, więc tym bardziej zarobili u mnie plusa. Można polecać!

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wawa klima serwis

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL