| Autor |
"Wiejskie zachowanie" |
|
|
...Jawor..
|
|
Wysłana - 9 maj 2007 19:15 Przeniesiona przez zaborek z działu 'Wiejski tuning'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Chciałbym powiedzieć, że nie tylko samochód może być wiejsko stuningowany, ale wiejskie może też być zachowanie. Widuje często chłopaków, którzy jak jadą przez środek miasta to muzyczka na maxa zimny łokieć i przyciemnione okularki, nawet pod wieczór... Czy dziewczyny na to lecą ? Czy tato (właściciel samochodu) o tym wie? Na te i wiele innych pytań postaramy sie odpowiedzieć w tym temacie :D
Zmieniony przez - ...Jawor.. w dniu 2007-05-09 19:22:05
| |
|
 |
|
|
|
phantoomm
|
|
wiejskim zachowaniem moze byc np:
chcesz wyprzedzic typa, zaaczynasz wyprzedzanie a wspanialy kierowca przyspiesza i nie ma mowy o wyprzedzaniu... pozniej oczywiscie zwalnia do 40km/h... itd
Trabienie na wszystko co sie da
umc umc ze nawet sam nie slyszysz niczego innego |
 |
|
|
|
orzeszq
|
|
u mnie w mieście jest taki koleś, nazywamy go "Ramzes"
na fotelu leży tak, że ledwo z za kierownicy wystaje, w nocy jeżdzi zawsze w przyciemnionych okularach no i oczywiście super muza
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Najlepsza jest muzyka u chamów w samochodzie. Kupi "tube" z allegro za 100zl rozkręci na maxa az wszytsko pierdzi. Zero dzwieku ale wazne ze napierdala. Co innego jak ktos stanie kolo mnie na swiatlach rozkreci muze tak ze az mi tapicerka od drzwi brzęczy. Wtedy przynajmniej widac ze ktos ma pojecie.
|
|
|
VLAD.IV
|
|
chcesz wyprzedzic typa, zaaczynasz wyprzedzanie a wspanialy kierowca przyspiesza i nie ma mowy o wyprzedzaniu... pozniej oczywiscie zwalnia do 40km/h... itd
ee tam - to trzeba depnąć mocniej i łyknąć chama i tak... |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Nie kazdy ma impreze zeby depnac
|
|
|
VLAD.IV
|
|
to mozna mu gwoździami po drodze sypnąć  |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
albo olejem
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|

Zrobie takiego kosmosa i zaden cham mi nie straszny.
|
|
|
Uriel
|
|
Lokurva Co to jest? |
 |
|
|
|
serekkox