FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 312 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Problemy z samochodem
Witam!!! Pomocy!!! 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Witam!!! Pomocy!!!"   

rejent2
 Wysłana - 22 lipiec 2008 13:28        | zgłoś naruszenie regulaminu

Jakiś czas temu z jakies 2 miesiące temu Wymienialem w moim peugocie 405 sprzęgło kompletne i po odebraniu auta to cos lekko stukało sprzegło jak wcisnołem pedał sprzegła to przestawało teraz jednak jest coraz gorzej nie moge wrzucic 3 biegu bo bardzo mocno zgrzyta a jak jade to strasznie hałasuje boje sie ze moge rozwalic skrzynie biegów przez to co moze być powodem takiej sytuacji sprzegło bylo kupione z drozszej półki bo dałem za komplet prawie 400 zł a linka sprzegła była sciagana z francji za prawie 200zł prosze pomozcie!!!!!!

Pozdrawiam

AliBabus
Dupowoziarz
 Wysłana - 22 lipiec 2008 13:47      [zgłoszenie naruszenia]

Na moje linka sprzęgła jest źle wyregulowana i poprzez to są takie problemy, jedź do konkretnego mechaniora i zrób z tym jak najszybciej porzadek bo kłopoty beda większe.

[http://www.spritmonitor.de/en/detail/393753.html]

rejent2
 Wysłana - 22 lipiec 2008 13:54       [zgłoszenie naruszenia]

Teraz tak pogrzebałem i jak po ruszałem troche ramieniem od sprzegła to bieg zaczoł wchodzić normalnie bylo ok ale po chwili znowu był problem czym to moze byc z powodowane moze czasem tarcza nie do konca odbija? a moze tarcz jest zle dokręcona?

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Witam!!! Pomocy!!!

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL