FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 359 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Car Audio
Wybór wzmacniacza do 500zł 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Wybór wzmacniacza do 500zł"   

fellowes
 Wysłana - 16 czerwiec 2009 22:38        | zgłoś naruszenie regulaminu

Cześć, poszukuję wzmacniacza do 500zł, jak narazie w oko wpadł mi u-D glow 2075, oraz helix hxa400, z tej dwójki lepszym wyjściem podejrzewam że będzie helix ale, raz że jest ich mało, dwa ma już parę latek. Aktualnie mogę mieć nieużywanego u-D za 450zł i możliwe że będę mógł mieć w/w helixa za 450 (czekam na ostateczną odpowiedź sprzedającego). Teraz tak, z przodu mam odseparowany zestaw hartza DSK w wygłuszonych furtkach(po kupnie wzmaka pójdzie w nie pamięć ), radyjko alpine cde7860R, słucham raczej dynamicznej muzyki. I co polecicie mi jeszcze do tych 500zł ? mile widziany jakiś popularny model, żeby w przypadku usterki nie było problemu z naprawą. Do głowy przychodzą mi jeszcze Alpine`y, DLS (chociaż niewiem jak się będzie sprawował w dynamicznej muzyce). Czekam teraz na wasze propozycję oraz "za i przeciw" dla u-D glow 2075 i helixa hxa400.
Pozdrawiam

serekkox
PZAA
 Wysłana - 16 czerwiec 2009 22:47      [zgłoszenie naruszenia]

Może być używany

W polskich warunkach, posiadanie mocnego, sztywno zestrojonego auta z napędem na tył to przejaw sadomasochizmu

Znawca -

fellowes
 Wysłana - 16 czerwiec 2009 22:58       [zgłoszenie naruszenia]

Jak najbardziej używka bo za 500zł nic nowego sensownego nie znajdę. Co do regulaminu żeby nie było że nie czytałem to autko polo 6N 5d.

Już nie aktualne, wzmacniacz kupiłem.

Zmieniony przez - fellowes w dniu 2009-06-17 12:34:04

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Wybór wzmacniacza do 500zł

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL