| Autor |
"Wygłuszanie drzwi - punkt car audio" |
|
|
Gudrun
|
|
Wysłana - 4 czerwiec 2007 22:20 Przeniesiona przez serekkox z działu 'Opinie na temat usług serwisów i warsztatów'. | zgłoś naruszenie regulaminu
Panowie szukam punktu w okolicach Zielonej Góry, który profesjonalnie wygłuszy mi przednie drzwi materiałami Stinger albo Dynamat, a nie zwykłymi matami bitumicznymi, które są bardzo ciężkie i tracą właściwości w skrajnych temperaturach. Właściwie chodzi tutaj o dobry, znany, zaufany punkt car audio ponieważ oni się z reguły tym zajmują...Wygłuszenie przy użyciu materiałów, które opisałem kosztuje od 600zł więc jest ważne komu i za co zapłacę...Czasem dobre punkty z tego co czytałem wykonują dokumentacje fotograficzną przed założeniem paneli, przynajmniej ma się pewność, że nie użyli zwykłych. Ja bym się chyba bez tego obył....nie chcę po prostu być kolejnym jeleniem, który płaci sporą kasę za amatorszczyznę...Jeśli znacie takie zaufane miejsca, które możecie śmaiło polecić będę wdzięczny..
| |
|
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Szukalem na roznych forach ale znalezc nic nie moglem.
Mysle ze jak poprosisz zaklad o fotorelacje z gluszenia to nie bedzie problemu bo zawsze to dla nich jakas reklama.
Jezei bedziesz mial juz foty z roboty to wrzuc na forum
 |
|
|
|
Gudrun
|
|
Właściwie to mieszkam w irlandii i dowiedziałem się dzisiaj ile na miejścu by mnie to kosztowało...Najbardziej znany punkt car audio w moim mieście wyliczył mi za maty Dynamat Xtreme Door Kit 100Euro( w Polsce ok 360zł wiec podobnie) i robocizna wg nich przy moim samochodzie (Megane Coupe) to 1-1.5h...za godzinę liczą 60Euro...więc ok 160-200Euro razem...powiedziałbym very nice....w sobote do nich jadę...jednak z tego co czytałem na audiofilskich stonkach to najlepiej użyć takie 2 zestawy(mimo że jeden zestaw jest na parę drzwi) no ale nie dajmy się zwariować a za 2 miesiące jadę do polski więc chciałem taniej ale jak ceny podobne to wole już się cieszyć mniejszymi szumami |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Jaki to w ogole jest samochod
 |
|
|
|
Gudrun
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Gudrun
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
|
|
|
Gudrun
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
wyslalem Ci prv
|
|
Gudrun
|
|
Dzięki...czekam właśnie na jakiś wolny weekend żeby zabrać się za furę...nie ma to jak samemu ją naprawiiać i samemu psuć |
 |
|