Witam jestem na kupnie tego motorku yamaha r6 jestem wstanie przeznaczyc 12_/13 tys co myslicie o tym motorku czy mozecie polecic cos innego w tej cenie czekam na wypowiedzi na ten temat...
jest to wieksza pojemnosc chociaz koni ma tylko 30wiecej ale ogolnie kosztuje wiecej... a czy 99rocznik a 2000 rozni sie czyms w budowie motocykla ogolnie widze ze 2001 rocznik kosztuje tyle samo co 99 i nie bardzo wiem jak mam sie sugerowac czy cena czy rocznikiem i boje sie kupic w Polsce ze kupie skatowany motocykl co o tym myslisz??
A kolega to miał już motocykl? (nie MZ itd) bo 30KM to na motocykl ogromna różnica. Co do moto To jest to superbike więc pozycja męcząca (oto chodzi he)w brew pozorom można pojezdzic po mieście bez zbędnego wysiłku.W zakręcie słucha sie bikera jedzie jak po sznurku,lekki,zwinny fak żeby jechac ostro trzeba kręcic na wysokich obrotach jak każdą 600.A i proponuje Amorek skrętu założyc bo przy wyjściu z zakrętu i odkręceniu gazu optymalnie (czyli żeby koło w góre nie strzeliło) moto poprostu potrafi dostac shimmy czyli kierownicą zacznie rzucac i można nie opanowac motocykla i gleba zaliczona.Ogólnie dobre moto ale w żadnym wypadku nie polecam na 1 moto tu trzeba już miec troche praktyki i opanowania.
Nie głupoty tylko własne odczucia,a co kupi to już nie moja sprawa chciał info o moto to ma.Jeżdze od gówniarza na motocyklach i conieco moge sie wypowiedziec.