Rok produkcji 1996, silnik 3 litry 24v V6, 211 KM. Bez żadnych LPG, niestety w automacie.
Spalanie w mieście wychodzi mi około 13,5 litra, średnie troszkę powyżej 12 l, natomiast w trasie schodzę poniżej 8 l. Wyposażenie - chyba wszystko prócz ksenonów, czyli:
ABS, ESP, ASR
immobilizer, alarm i centralny z pilota
wszystkie szyby elektrycznie otwierane
podgrzewane lusterka elektryczne z pamięcią ustawienia (wszystkie trzy, środkowe fotochromatyczne)
dwustrefowy klimatronik
komputer pokładowy
2 poduchy
zmieniarka na 6 CD, nagłośnienie BOSE
skórzana tapicerka, fotele przednie z pamięcią, podgrzewane
tylna kanapa podgrzewana
tempomat
wspomaganie
elektryczna roleta na tylnej szybie
W tle widać kochaną Meganke
Mam nadzieję, że się spodoboba
Zmieniony przez - SSszymon w dniu 2009-04-26 23:13:30
prosze prosze , niezly awans , szkoda ze ksenonow nie ma bo te lampy tym bardziej ze zuzyte jakby troche postarzaja auto , no i wieksze felgi koniecznie ... a poza tym niezly tapczan a i jest czym pojezdzic .
ja tak nie lubie tego auta stylistycznie mi nie odpowiada
W porównaniu z Megane do setki przyspieszenie niemal identyczne, ale to co to auto robi powyżej setki to dla mnie niesamowite
I dzięki za wszystkie opinie
edit:
A i racja, awansowałem z Uno na Megana, z Megana na Omege, wiem, że słabszego już nie kupię... Już mam małe plany co będzie następne, mam nadzieję, że w niedalekiej przyszłości
Zmieniony przez - SSszymon w dniu 2009-04-27 15:37:22
Wrzucę fotkę motoru później, tylko że telefonem zrobię, ale będzie wyraźne. A co mam na myśli... Subaru Impreze koło 2005 roku, najlepiej z jednym z mocniejszych silników
no to widze ze mamy podobne plany , z tym ze mnie jak juz dozbieram bedzie stac tylko na starsze modele , ale jeszcze zobaczymy jak sie zycie potoczy ...