| Autor |
"Zabezpieczenie przed kradzieżą, czy jest możliwe?" |
|
|
CzescWam
|
|
Wysłana - 20 styczeń 2008 18:58 | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam.
Chodzi mi konkretnie o dwie rzeczy.
Pierwsza to dekle. Przy alufelgach od audi.
Dzis w nocy zostalem okradziony. Zabrali dekielki i wklady do lusterek.
Oczywiscie musze to teraz kupic. Napewno wklady,bo bez lusterek jazda niemozliwa.
Lusterka prawdopodobnie opisze swoim numerem rejestracyjnym 'wyrysze' je na szkle czyms ostrym. Znajomy tak zrobil i troche pomoglo;) to znaczy, nie ukradli mu ich poki co...
No ale czy jest mozliwoscf zabezpieczenia tych kapsli? Bo jezeli nie to ich prawdodpodobnie nie kupie. Po co wyrzucac kase w bloto skoro za jakis czas i tak zaje***.
Jezeli macie jakies sugestie dajcie znac.
Dzieki
| |
|
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Podprowadzic to niestety moga wszysko, nie wkłady a całe lusterka, nie dekielki a całe felunie. Rady jakiejs mega nie ma, albo garaż, albo full pakiet AC. Jak chcesz być przezorny na dekielki to jedynie wyjmować. Ale jak maja zayebać to i tak zayebią.
|
|
CzescWam
|
|
Heh przejezdze bez dekielkow do lata, latem kupie niskie profile a te sprzedam. To chyba jedyne rozmwiazanie. Choc swoja droga ktos pomyslal bardzo ****owo w firmie audi,aby takie dekielki wykonac. |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
w sumie z tego co widze, to wystarczy kawałek druta i dekielek zdjety, niektóre firmy monuja dekielki które mozna zdjąxc tylko przy uzywciu specjalnego klucza alew tym przypadku na to nie wpadli niestety.
|
|
CzescWam
|
|
Wiem wiem, w poprzednim aucie mialem specjalny klucz-imbus do zdjemowania,a tytaj to poprostu porazka. Podejscie i 30 sekund wszystkie 4 odpadaja. Najprosciej byloby przejsc sie na miasto i wy***ac komus innemu, ale nie tedy droga. Ehh bo to Polska nie elegancja Francja  |
 |
|
|
|
CaNaDA
|
|
Gdzies kedys na MTV slyszalem ze jakas tam slawna osoba kupila sobie felgi aluminiowe wraz z ochroniazem  |
 |
|
|
|
CzescWam
|
|
|