FORUM MOTORYZACJA
samochody tuning imprezy mechanika giełda

∑ temat został odczytany 206 razy ¬

ZAREJESTRUJ SIĘ I ZALOGUJ NA FORUM, TO NIC NIE KOSZTUJE!
PO ZALOGOWANIU BĘDZIESZ MÓGŁ ZOBACZYĆ WYPOWIEDZI SPECJALISTÓW I WYŁĄCZYĆ REKLAMY

MOTORYZACJA | Samochody, porady i opinie
Zarówki swiateł mijania 
Wyślij odpowiedź [powiadom znajomego]    
Autor "Zarówki swiateł mijania"   

rejent2
 Wysłana - 12 maj 2009 12:03        | zgłoś naruszenie regulaminu

Witam!! Ciekawi mnie jedna rzecz ponieważ mam problem że strasznie słabo mam oswietloną drogę przed sobą i jest to denerwujące jak ktos jedzie z naprzeciwka i chciałem poznać waszą opinie na temat zarówek extra white super white itd warto inwestować w tego typu zarówki?

Ygor
 Wysłana - 12 maj 2009 12:08      [zgłoszenie naruszenia]

niestety cudow nie masz sie co spodziewac , kolega kupil sobie helle jakies niby plus iles tam i stwierdzil ze jadac po ciemku jest troche lepiej , ale jak ktos jedzie z naprzeciwka i cie oslepia to niestety nic nie zmienisz - przyczyna siedzi w twoich oczach - podobnie jak aparat cyfrowy kiedy dostajesz w oko mocniejsze swiatlo oko przymyka teczowke i wpuszczajac mniej swiatla na siatkowke - przez to slabsze zrodla swiatla sa mniej widoczne - to tak jakbys robil zdjecie pod swiatlo. ja zmienilem lampy na ksenon i o ile jak sie jedzie samemu roznica jest ogromna , to jak ktos ci swieci po oczach to znaczenie twoich lamp gwaltownie spada ...

zaborek
No Risk, No Fun
 Wysłana - 12 maj 2009 12:14      [zgłoszenie naruszenia]

do tego moga dojsc stare lampy

"As far back as I can remember, I've always wanted to be a gangster." -- Henry Hill, Brooklyn, N.Y. 1955.

rejent2
 Wysłana - 12 maj 2009 12:15      [zgłoszenie naruszenia]

Do tego moga dojsc stare lampy? prosił bym o rozwinięcie myśli

Ygor
 Wysłana - 12 maj 2009 12:16      [zgłoszenie naruszenia]

lampy tez sie zuzywaja , np plastik klosza sie rysuje , w starszych samochodach odblysnik moze skorodowac , lub po prostu stracic swoje wlasciwosci od temperatury i wilgoci ...

rejent2
 Wysłana - 12 maj 2009 12:20       [zgłoszenie naruszenia]

aha. No tak faktycznie to chyba jednak nie zainwestuje w zarówki extra white

[Powiadom mnie, jeśli ktoś odpowie na ten artykuł.]

Przegląd tygodnia | Wyślij odpowiedź

Zarówki swiateł mijania

wersja lo-fi

Pozycjonowanie i optymalizacje zapewnia Agencja Interaktywna

Copyright 2000 - 2010 KULTURYSTYKA.PL