Witam zainteresowanych mam mały problem ze swoją "trójką" bmw e36 mianowicie mam problem dotyczący tylnego zawieszenia bo podczas jazdy tył samochody tańczy jak bym po lodzie jechał i nie wiem co może być przyczyną tego zachowania może są to łączniki stabilizatorów a może i nie. Może ktoś już miał taki problem i jest w stanie mi pomóc?
Z góry dzięki bo naprawdę nie da sie jezdzic tym bardziej, ze jest zima
Opony są 195/65 15" niedawno pociekł mi jeden amortyzator i nie wiem czy to może być tylko jedna przyczyna ale wymianę amortyzatorów zrobię dopiero po świętach i dla pewności wymienię jeszcze łączniki stabilizatorów
Wymieniłem amortyzatory na nowe firmy Blistein (podobno są dobre) i sytuacja jakby się poprawiła z tym, że dalej jest nie do końca tak jak trzeba bo dalej zarzuca tyłem i nie wiem co jest może to dla tego, że jest dosyć ślisko w co do końca nie wierzę. I moje pytanie w związku z tym co wy wkładacie do bagażnika jak macie takie problemy z utrzymaniem samochodu w stabilnej pozycji?
Łączniki albo tuleje tylnych wahaczy