| Autor |
"Zestaw 6.1 w PASSACIE" |
|
|
dreameRek
|
|
Wysłana - 16 maj 2010 23:06 | zgłoś naruszenie regulaminu
Witam,
Bez owijania w bawelne Mam do przeznaczenia 700-800zl na zestaw glosnikow, suboffera i cokolwiek innego do mojego Passata B4 Pacific Combi 1996 TDi 1,9 110KM. Nie znam sie dokladnie na wymiarach glosnikow, na tym, gdzie powinny byc wysoko a gdzie nisko tonowe. Jestem zielony w tych sprawach, ale chcialbym zebyscie pomogli mi znalezc najlepsze rozwiazanie. Po prostu chcialbym zeby w aucie bylo czuc soczysty bass i zeby dzwiek byl dobry, nie musi byc super az do przesady glosny ;) Mam na mysli dzwiek cos na miare Audo concert w Audi a6.
Probowalem wyszukac tego samemu, ale ciezka praca przeszkadza mi w tym i wlasciwie dopiero poznymi wieczorami mam chwile, a wiadomo, jak to w zyciu bywa z czasem, gdy rodzina etc
Tak wiec oczekuje najlepszych propozycji calego zestawu od osob, ktore sie na tym znaja
Dziekuje i pozdrawiam
| |
|
 |
|
|
|
rejent2
|
|
siema rozumiem że te 700-800 zł ma być na same głośniki i jakiś wzmacniacz?
Napisz jeszcze jakie masz radio? |
 |
|
|
|
smuk
|
|
Zaraz wpadnie serekkox i napisze że za 700 złotych kupisz tylko okablowanie  |
 |
|
|