| Autor |
"(*:*) Prawo Jazdy (*:*)" |
|
|
erossi
|
|
3msc przed 18 mozna zaczac kurs na prawo jazdy
Zmieniony przez - erossi w dniu 2007-05-19 22:15:28 |
 |
|
|
|
Dzudi90
|
|
Ile taki kurs trwa?
Mam urodziny po koniec lipca,czy jest mozliwe ze bede mial prawko na wrzesień(przyjmując ze zdam za 1 razem)? |
 |
|
|
|
orzeszq
|
|
ja jak robiłem też zaczynałem mniej wiecej o tej porze (kat A+B) urodziny mam 26lipca. koło tego dnia zapisałem się na egzamin, który miałem 26sierpnia. jakieś półtora tygodnia później maiłem kwit
a to ile kurs trwa zależy tez od szkoły, czy nie mają problemów z ilością samochodów, czy instruktor nie ma dużo ludzi
Zmieniony przez - orzeszq w dniu 2007-05-19 22:21:20
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wlasnie. Ja wybralem osrodek gdzie w ogole nie bylo wykladow a i egzaminu wewnetrznego nie zdawalem. Odrazu w "L". Sama jazda trwa mysle nie wiecej jak miesiac ale roznie jest z czasem do egzaminu. U mnie w miescie czeka sie prawie 2 miechy. A ustawowo powinno to byc 30 dni.
|
|
|
Dzudi90
|
|
Orzeszq: ile to trwalo w Twoim przypadku?
BTW:Ile trwa srednio statystycznie?(czas od zapisania sie na kurs do odebrania dokumentu)
Zmieniony przez - Dzudi90 w dniu 2007-05-19 22:24:43 |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Na to nie ma reguly. Mi sie zeszlo pol roku a znam osoby ktorym to zajelo 1.5 roku( zdawali po 10 egzaminow).
|
|
|
Dzudi90
|
|
Dobra czyli podsumowujac...
Jak sie zapisze na poczatku maja na kurs (urodziny mam pod koniec lipca)sa jakies szanse ze bede mial prawko na wrzesien? |
 |
|
|
|
orzeszq
|
|
ja robiłem 2 kategorie więc musiałem więcej czasu na jazdach spędzić.
zapisałem się gdzieś w połowie maja, dokument odebrałem około 5 września.
z tym że dałbym rade szybciej kurs zrobić, ale że to były wakacje miałem różne wyjazdy więc mi dłużej zeszło
Dzudi skąd jesteś?
Zmieniony przez - orzeszq w dniu 2007-05-19 22:32:52
|
|
Dzudi90
|
|
Okolice Kielc.Bede zdawal w Kielcah egzamin |
 |
|
|
|
orzeszq
|
|
orietujesz sie ile tam mniej wiecej czekają na egzamin? bo w KAtowciach czekają po 2 miechy