| Autor |
" Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. V" |
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Vectra C fajna furka
Całą noc nie spałem - znowu się zaczyna. W końcu muszę chyba iść z tym do lekarza bo tak być nie może. Już 4 raz w tym roku. Mam nadzieje że to tylko dzisiejsza noc bo jak się zacznie znowu na 2-3 tygodnie to nie będzie ciekawie.
|
|
|
Ygor
|
|
witam,
mam juz fure , jak bedzie jasno i w ogole to jakies foto wrzuce troche sie obaje ile mnie bedzie kosztowalo ogarniecie dziury w progu ale takie zycie ...
ja tez w nocy sie obudzilem i dwie godziny nie mglem zasnac - polozylem sie co prawda o 22 ale bylem strasznie zmeczony |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
zgadles , dziekuje , mam nadzieje ze duzo problemow nie bedzie , na razie nie dzialaja dwa biegi nawiewu ale to w weekend ogarne , wycieraczki do wymiany radio trzeba zainstalowac itd itp nie bede sie nudzil w weekend  |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
jaki kolor Yg?
|
|
Ygor
|
|
no dolozyc bede musial - na progu jest dziura wielkosci 5 zlotowki wiec bedzie kosztowac , podejrzewam ze niezly kawalek blachy pojdzie do wyrzniecia ...
Ali jak cie stac to bierz , tylko pamietaj ze trzeba by tez wykupic pelne ubezpieczenie ktore moze pare zlotych kosztowac - wez to pod uwage
jaki kolor ? a o jakim mowilem ze jest niepraktyczny
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-12-02 09:48:05 |
 |
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|