| Autor |
" Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. V" |
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
To zupełnie nie moja działka, prawo skarbowe. No ale spoko, niech spróbuja sobie ściągnąć kasę z kebaba. Raczej nic z tego nie wyjdzie. Mozesz zadzwonić do nich z sugestią i z pytaniem co dalej jeśli nigdzie obecnie nie pracujesz.
|
|
50 Dollars
|
|
albo nic
Zmieniony przez - 50 Dollars w dniu 2009-12-04 22:08:11 |
 |
|
|
|
greku_806
|
|
|
|
alo alo
tu nocny jaszczomb
|
|
|
Ygor
|
|
alo nocny ptasiorze
paczcie - to mój rekord - mialem auto 3 dni 3 ****a DNI !

wczoraj na parkingu pod media na krakowskiej skrecilem na parking przed mna babka stop to i ja stop , ona wsteczny i ***. wysiadamy a ona do mnie ze to moja wina bo widzialem ze wrzucila wsteczny i powinienem jej ustapic miejsca , ja bedac bardzo grzecznym wytlumaczylem ze powinna zachowac szczegolna ostroznosc cofajac itd , pare razy powtorzyla ze ni****a ze moja wina , to ja mowie , to co dzwonimy na psy ? a ona spojrzala po furach (jej berlingo nieuszkodzone) i mowi ze przeciez nic sie nie stalo , ja jakto ****a mam roz***any zderzak (grzeczniej ofkoz) a ona , na to ne mam czasu na to , zawinela sie do fury i pojechala ( w sumie powinienem ja scignac ale bylem zszokowany jej reakcja) zapamietalem numery zadzwonilem na psy , pojechalem na posterunek i bedzie miala suka sprawe w grodzkim , a dodatkowo auto bylo firmowe :Dpaczcie - to mój rekord - mialem auto 3 dni 3 ****a DNI !
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-12-05 08:36:01
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-12-05 08:36:26 |
 |
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|