| Autor |
" Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. V" |
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
jaki tam zawias jest w nowym żuku?
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
serekkox
|
|
PZAA
|
|
Wypucuj zrób foty i wrzuć
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
czesc panowie , sorry ze sie nie odzywam ale taki zapyerdol ze nie ma taczki kiedy zaladowac pewnie ebdzie tak do konca tygodnia ... ali kupiles trumne ?
ali dobrze zrozumialem ze ona swierzo sprowadzona do rejestracji ?
jeszcze jedno nie ma ktorys z was jakiegos zbednego panelu od radia kasetowego ? najlepiej zeby byl uszkodzony ale w jednym kawalku ?
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-12-08 08:32:48 |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
Ygor
|
|
nie zazdroszcze tej calej procedury , ja musze ogarnac swoje sprawy tez , do pzu sie wybrac , do US , WK i szkode zglosic ... |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Tam duzo zabawy nie ma, tłumaczenie i akcyze zleciłem agencji, dzisiaj trzasnę sobie przegląd i przepiszę ubezpieczenie na siebie, tylko najgorsze są te pieprzone terminy
Później skarbowy przelew na recykling i mozna iść po blachy. Może na święta numerki dostnę.
|
|
Ygor
|
|
no wlasnie terminy to raz a dwa (u mnie w warszawie) kolejki - w sprawie akcyzy czekalem 3,5 godziny zeby zlozyc papiery a potem tyle samo zeby odebrac papier ... w wydziale komunikacji bylem na pol godziny przed otwarciem a juz bylem 20 któryś w kolejce co oznaczało ponad 2 godziny czekania ... to mnie najbardziej niszczylo no i te terminy ... |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Ja z akcyzą musiał bym dymać do łodzi więc sobie oszczedziłem zachodu i zleciłem w łowiczu agencji, jak mówię, więc trochę nerwów sobie zaoszczedziłem tym sposobem.
A w wydziale komunikacji penie swoje odstoję, chociaż jak rejestrowałem vectrę wpadłem tuż przed otwarciem i byłem jakoś piąty.