| Autor |
" Pyerdolenie o szopenie - S P A M ! vol. V" |
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
jonmat
|
|
pokręciłem sie po miescie
pokazywałeś jakie masz fajne auto?  |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
ja musze licznik kupić od innej renówki i pociągnąć kabel od kompa i też bede miał spalanie, to zobaczymy kto jest kozak
|
|
jonmat
|
|
dobrze, że o spalaniu napisaliście bo przypomniało mi się, że mam baterie naładować |
 |
|
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
|
|
|
zaborek
|
|
No Risk, No Fun
|
|
komp w samochodzie (pod maska) ma taką opcje że liczy, ale w zaleznosci od wyposazenia pociagneli kabel i dali wyswietlacz, a jak nie to nie
|
|
AliBabus
|
|
Dupowoziarz
|
|
Tzn, że czujniki wszystkie są Pierwsze słyszę. Kiedyś taka bajkę słyszałem odnośnie vectr B że wystarczy wyswietlacz itd i itp a to była bójda wielka.
Grecki, wysyłam Tobie zapytania na priv.
|
|
greku_806
|
|
|
|
odpisalem, qrwa szkoda ze mnie nie bedzie w lodzi
|
|
|
Ygor
|
|
ale tam nie potrzeba czujnikow - komp zlicza z czujnika drogi i liczy aktywnosc wtryskow , z tego wylicza spalanie ... takiego kompa mozna kupic za 99 uniwersalnego na allegro ,jakis bystry elektronik u nas to opracowal , i to dziala , czytalem sporo opinii
honda za to kladla do kazdej opcji kable wszystkie a po prostu nie bylo roznych rzeczy , ja np mam wiazke od srs
Zmieniony przez - Ygor w dniu 2009-12-09 07:14:45 |
 |
|